reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

oj Iza sporo tego bedzie.....wiemze musztardy lepiej unikac w ciazy..i wogole ostrych rzeczy.... ja sie zapomnialam tydzien temu i zjadlam kanapke z wedlinka i musztarda po tym jakies 3 min myslalam ze male mnie wykonczy kopaniem.....

reklama
Amaretat to super sobie poradziłaś, ja też uwielbiam tak kombinować :) narobiłaś mi smaka na lane kluseczki :) mniam...

hihi, Myfa ja myślę że nasze dzieci będą nam dawać znać co im się podoba w naszym jadłospisie a co nie ;)

Myfa, ale tyle musztardy co tam jest to jedynie w zalewie, to nie ogórki posmarowane musztardą :) Mamusia przywozi :D

Nie ma za co za te kluchy, mi przynajmniej jakoś to wyszło, a że nie miałam po prostu co zrobić to wkroiłam pietruche, marchew, lane kluchy i ziemniaki, podgrzałam chwilkę i już.. :)

A na kolacyjkę mieliśmy kanapeczki z pomidorem i jajkiem.

Oj jajeczka - zjadlabym taka paste jajeczną, tylko nie umiem zrobić :(
No ale za to zaraz biore sie za obiecana szrlotkę - która przyjeżdza?

ja przyjezdzam ;-)
Karolla polecam paste jajeczna oto przepis:
wyluskac zoltka z jajek rozetrzec dodac lyzeczke musztardy i majonezu pokroic w kostke mala szynke dodac mozna szczypiorku jesli jest i teraz sa dwie szkoly mozna tym farszem nafaszerowac polowki bialek (łupinki) lub pokroic w kosteczke bialko i dodac do pasty a pozniej juz tylko na chlebekk :-)
smacznego

Karola7 godzinka i jestem an Czechowie :-) ;-)
zmykam teraz kielbaske szmpanska pozrec...z ketchupem bo kurka musztarda zabroniona :-(
od kad w ciazy jestem mam zachcianki typowo meskie straszne.....ja nienawidzilam kiedys tego typu rzeczy...

reklama
Do góry