Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No a my dzisiaj makaron z brokułami i tuńczykiem. A miała być rybka smażona z kapustka i frytami (to ostatnie troszkę niezdrowe, ale chyba raz na jakis czas mozna). Więc rybka została na jutro.
Gotujesz makaron rurki. Brokuły tez gotujesz ale dosyc krótko, żeby nie rozgotować. Jak sie wszystko ugotuje to mieszasz dodajesz odcedzonego z sosu tuńczyka, polewasz odrobina oliwy, pieprz i gotowe.
Ja mam silne postanowienie ograniczenia słodyczy,ale dziś u mamy zjadłam połowe ptasiego mleczka(tzn pół opakowania) :laugh: ;DCiężko sie powstrzymać niestety! No a teraz ide nakarmić moją córeczke płatkami z jogurcikiem.Pozdrawiam Was serdecznie!
A ja na śniadanko wrzuciłam śledzie w oleju z cebulką - wyrób maminy ;D I myślałam, że zejdę nie mogę coś cebuli bo ciągle mi na żołądku leżała - już minęło ale pozostąły okropnie śmierdzące gazy : : : mąż wytrzymać ze mną nie może
Czytałam w paru miejscach, że wątróbka jest wskazana bo ma duże żelaza ( a w książce od biologii wyczytałam, że w ogóle ma duuuuże wszystkich witamin), ale ma też dużo witaminy A, która w nadmiarze jest szkodliwa dla dziecka. Pytanie: Czy według Was jest bardziej szkodliwa czy zdrowa?? Bo ja jak się dorwę to zjem duuuuuuuuuuużo, a nie chcę zaszkodzić.
A ja przeprosiłam się z sokowirówką. Dla siebie zrobilam soczek marczewkowy, a dla chłopaków z jablek. Bo już sama nie wiem czy i jakie owoce moge jeść.
No ja też popijam soczek wyrobu mężunia z marchewki i jabłka co kilka dni ;D A dostałam od gina cherbatkę dla kobiet w ciąży z witaminami - musze spróbować jak smakuje może mi się spodoba i się rozpiję