Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja tak sie chwaliłam że pieczarki moge jeść no i wykrakałam w zeszłą sobote zrobiłam łepki od pieczarek na patelni zeżarłam z 4szt i w niedziele były mega kolki
u Olci już grzybów nie tknę !
kachna a coz to jest rozpoznalam bazylie, salate piomidora makaron talerz i sztucce :-) prosze o przepis....kurcze juz wiem dlaczergo taka laska z Ciebie :-)
Ekhm...Zrobiłam tort dla Dzidzi. Truskawkowy. Never again nie będe robić czegoś słodkiego, czego mi nie wolno spróbować w trakcie robienia. Straszne . Wyobraźcie sobie, ze macie całe ręce w białej czekoladzie, kremie tiramisu i truskawkach i nie wolno nawet polizać. Ja sie spociłam, zmęczyłam i prawie popłakałam.
A tort wygląda jakby się zaciął przy goleniu, nieszczególnie mi sie podoba, ale cóż.
To robienie bez próbowania to chyba za karę dla mnie, bo wczoraj buzia była u Marysi juz piękna, prawie żadnych krost no i zgrzeszyłam kawalątkiem rybki i pasztetu i dzisiaj krosty na rączkach, nóżkach i płacz okrutny, nic nie chce jeść i cierpi przez moją głupotę. Myślę, że to po jajkach w pasztecie .