reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Co do wątróbki to można jeść ale ponoc w umiarze!!

My dzisiaj mieliśmy znajomego na kolacji wiec zrobiłam tarte ze szpinakiem, pomidorki z mozarellą, cycki z indyka i surówke z kalafiora ale sie objadłam!!

reklama
rany !!!!!!!!! nie nawidzę mieć zgagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie wiem co mam zrobić zeby mi przeszlo!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(

Gosiaf w ostateczności może brać Renie, czy inne tabletki na zgagę. a gdzieś wyczytalam o miesznce w proporcjach 1:1 kminku z majerankiem. Bierze sie szczyptę pod język i jak namoknie to sie połyka. Nie wiem czy działa, bo jakoś nie moge kupic kminku (muszę chyba iśc na zakupy jak mam zgagę, to wtedy nie zapomnę)

kminek poprawia trawienie w LO bralam zawsze go po jedzeniu w ten sposob schudlam 3 kilo :-)
mi doktor powiedziala jeszcze na pierwszej wizycie zeby fige sobie ciumciac :-)

Kminku też nie lubię... :) ale dziś mój mężuś przywozi mamusię i mama zrobi goląbki dużo mięska i grzybków zapakuję do zamrażarki tak na wszelki wypadek gdybym wcześniej wylądowala w szpitalu i poproszę ażeby zrobiła jeszcze bigos oooo i te kluski takie kulki z dziurką mniam mniam i upiecze na pewno ciacho .... Kurcze że ja się w nią nie wdalam ze zdolnościami kulinarnymi :( :( :(

reklama
ja dzisiaj bigos robie i rosolek ale z kaczki hmmmm tez mam zachcianki ;-)
musze leciec po kminek do bigosu co by przezyc po nim ;-)
jutro zostaje sama z malenstwem na dwa dni rodzice sie rozjazdzaja w delegacje :-(
ech
a i wcinam kisiel cytrynowy zamiast pączka.....

Do góry