reklama

Maj 2011

reklama
ok zanka :)

a więc mamy wszystko oprócz mydełka/płynu do mycia i kremu :) zostało w zasadzie tylko pranie i prasowanie ale tym drugim zajmnie się teściowa bo lubi ;) będę musiała tylko nadzorować jak to robi, bo kiedy M jeszcze z nią mieszkał i prasowała jego koszulki, lubiła rozsmarować żelazkiem aplikacje, bo nie zwracała uwagi , że się topią ... ;/ ;) ale to przecież taki szczegół ;)))))

a u ciebie jak?

bra no to uważaj na teściówkę :-)

u mnie wszystko już przygotowane, muszę tylko przetestować wpięcie fotelika do samochodu... ale to chyba nie jest trudne... nie wiem... :-)

Ale emocje, ja nie mogę, aż mi mąż spanikował, że jak to tak, jeszcze nie maj a tu majówki jedna za drugą się chcą rozpakowywać. Przynajmniej go to zmobilizowało do ogarnięcia wszystkiego przed jutrzejszymi malarzami bo tak to przecież jeszcze tyyyle czasu było.
Zanka - wiesz, zdaje się że mandrzejczuk pisała że śmiech pobudza akcję porodową więc kto wie...
Jolek - jakby coś to daj znać stynie że wszystkie ją pozdrawiamy i trzymamy kciuki.

Dzień dobry :-)
Ale emocje od rana na mnie tu czekały. Z zapartym tchem czytałam kolejne strony. Wczoraj poszłam sobie normalnie spać a tu tyle się działo. Jak powiem M co tu się wyrabia to może się zmobilizujemy do roboty. Wczoraj zaczęłam pakować torbę do szpitala i jeszcze parę rzeczy mi zostało do zakupienia do niej.

Idę po śniadanie i wracam na BB :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry