reklama

Maj 2011

ja po przewie... yhhh musiałam czekać żeby doczytać co tu się wyprawia:-p
no styna daje rade ... super !! będzie wkońcu pierwsze moajowe dzieciątko iihihh

jutro rano zasuwam do biblioteki hahah na neta specjalnie żeby poczytać co i jak:-)
chyba wyniosę z tamtąd kompa i zabioorę z sobą hehehe

no dziewuszki pakować torby i ustawiać się w kolejce... mi się nie śpieszy!! czekam do maja:-D ustąpię wam miejsc przede mną:-p

wogóle to sobie spokojnie pyzy parowałam.. i jak zaczęłam z joilkiem pisać to mi ciasto wyrosło na stole i teraz się parują jakieś sflaczałe.. hehe
no tak.. jeszcze nie skończyłam:sorry:

reklama
Kamcia no tak i wszystko moja wina...Już więcej do Ciebie nie napiszę!:-p

Właśnie ze Styną piszę. Wody jej powoli się sączą, skurcze na KTG ma do 130 i chodzi biedulka bo tak mniej boli.

No to jak jej wody idą to już jej nie zostawią. Dziś najdalej jutro będzie po wszystkim. Ale fajnie :D

I jak tu spać ???

Jolek jak Ty się coś dowiesz to Ty kobieto nawet w środku nocy pisz! :D

Ja muszę uciekać bo mój już marudzi bo w końcu do pracy idzie.

Ostatnia edycja:
Kamcia no tak i wszystko moja wina...Już więcej do Ciebie nie napiszę!:-p

Właśnie ze Styną piszę. Wody jej powoli się sączą, skurcze na KTG ma do 130 i chodzi biedulka bo tak mniej boli.
oj nie nie...!!1 muszisz pisać :-)
sflaczałe jak sflaczałe ale w smaku te same hehehe

jeszcze mi 3 wrzuty zostały i mogę iść spać... ale się obżarłam dzisiaj.. to chyba z wrażenia po pierwszym Twoim smsie hgehehe

No i gdzie leziecie spać, szkoda życia na spanie :-D Już sama nie wiem, chciałabym być na Styny miejscu ale się boję, co za emocje :-D

Jeju, rodzi się pierwsze majowe dziecko!!

Z wrażenia dostałam pełne 36 tygodni :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry