reklama

Maj 2011

reklama
Nie miałam dziś czasu nawet na moment zajrzeć, a tu TAKIE WIEŚCI :szok:
Styna - trzymaj się, bądź dzielna!!!

a myślałam, że dowiem się czegoś o małych Poziomeczkach, a tutaj Nadia chce być pierwsza;-)

Może to mnie zmobilizuje wreszcie do spakowania torby, bo listę zrobiłam już dawno temu, ale pakować się nawet nie zaczęłam...
Dziś skończyliśmy z M szkołę rodzenia, dostaliśmy pamiątkowy dyplom ;-)
od piątku zaczynam "naukę parcia" - tak to się u nas pięknie nazywa.

Kurcze, ciekawe jak tam Styna sobie radzi...:szok:

ja pierdziele Styna rodzi!!! Chyba sie dzisiaj nie poloze poki nie bedzie finiszu :-) a dopiero co czytalam, ze czop jej odchodzi
Wlasnie zeskanowalam kompa, bo mialam wirusy i nie moglam wogole na neta wejsc, a tu takie akcje sie dzieja. Styna oby poszlo jak po maselku

Ja chyba też nie zasnę! Przy każdym siku będę zabierać telefon i wchodzić na BB po wieści. Dziewczyny Wy do mnie napiszcie, ja telefonu nigdy na noc nie wyłączam ;)

Ale emocje! Oby wszystko poszło sprawnie jak już nie ma szans na wyciszenie. Styna kochana dasz radę! Z takim wsparciem będzie sprawnie!

&&&

haha goraca linia prosto z porodowki, ja tez bede rodzic z telefonem wiec na relacje na zywo z mojej strony tez mozecie liczyc :-D faktury za abonament mam juz poplacone, wiec kontakt ze mna bedzie, kurde Styna tak miedzy partymi moglaby cos napisac hahah :-D a Kamcia biedna nie ma laptoka i nie wie co sie dzieje pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry