• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i ja:-)!
jestem w trakcie szykowania się na wizytę do mojej ginki, ale podczytuję BB i chyba z emocji wcinam kolejną kanapkę:-p

ale torbę spakuję zaraz, przynajmniej to, co mam (listę zrobiłam daaaawno temu, więc tylko będę wykreślać), bo tak sobie pomyślałam, że gdyby ginka kazała mi iść na KTG i coś będzie nie tak i mnie zatrzymają, to M sam nieźle się nadenerwuje pakując mnie...
adiapis - u nas są koszule szpitalne, ale w razie co jedną biorę swoją.

Ale się dzieje,a tu nadal cisza ciekawe która z dziewczyn pierwsza urodzi :-)skoro juz sie zaczeło to co tutaj sie bedzie działo za 2 tygodnie:-D
A ja po wczorajszych przejsciach jestem juz gotowa torba czeka w sypialni skończyłam prasować ciuszki jeszcze tylko wanienka i jestem gotowa:-)
U nas piekna pogoda a mnie dorwał katarleje misie z nosa:rofl2:

Kurcze to się Styna namęczy, aktywny dzień, nieprzespana noc, kolejny dzień a i tak nie ma gwarancji, że się wszystko rozkręci dalej, w PL już by dostała oksy i wymuszanie porodu. I Poziomki coś nie widać, czyżby coś się działo?

Co za stres.

Jolek - jakby coś to daj znać stynie że wszystkie ją pozdrawiamy i trzymamy kciuki.

PIsze do styny ale smsy mi nie dochodzą, coś nie tak z siecią tylko nie wiem czy moją czy u Styny:(

Posiedzę jeszcze trochę ale potem uciekamy na spacer bo ładna pogoda więc szkoda ale telefon będę miała ze sobą więc proszę o smska Jolek jakbyś mogła kochana co ? :-p

Jak coś będę wiedziała to dam znak.

A ja po porannym śniadanku kimnęłam się jeszcze na trochę i niedawno wstałam

reklama
adiaps- 2-3 sztuki, plus do porodu najlepiej stary wielki T-shirt:tak:

no właśnie, ja też przebieram z niecierpliwości nogami co tam u styny, miałam jechać po zakupy do miasta ale jakoś się stresuje:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry