reklama

Maj 2011

mloda i piekna - ja tez przebrnelam przez ta ksiazke i calkiem ciekawa jest z tym ze z wprowadzeniem w zycie jej zasad podejrzewam ze bedzie ciezko, szczegolnie ze moja niunia ma kolki i sporo placze to jak tu jej nie nosic na rekach?? Mam ja zostawic w lozeczku zeby sie zanosila? Ja to bym chciala zeby autorka przyjechala do mnie i pokazala jak to sie robi madrala jedna:))

reklama
hej ja wpadam na chwile tylko... mam nadzieje ze wszystko dobrze... nie zdazylam zrobic listy .. a teraz mam chu***go laptopa kumpeli nawet koloru mojego nie mam ... jutro ma ma egzamin rabo o 9 a pl czau o 8 trzymajcie kciuki:-pjak sa jakies problemy to piszcie na prv to bede ogarniac bo tak to nie zawsze miaam jak czytac i nie jestem na bierzaco ale juz wkrótce :-) mam nadziejé ze nie jestescie zle ze mnie tak nie ma... ale sila wyzsza....buziaczki dal was... :* u mnie wszystko ok... i daje racde choc viki robila sie strasznym lobuzem;-)

Nasza pani moderator ma na nas wylane :-p trzymam kciuki za D. Daj znak jak mu poszło tu albo na farmie albo smsem. Buziaki

Ja już po spacerku i pokazach Marynarki Wojennej. Myślałam że coś lepszego będzie a tu kilka stateczków wypłynęło, parę samolotów raz nad nami przeleciało i po pokazach:( a wiary się nazjeżdżało :szok: nie szło przejść. Najgorsze,że ja z wózkiem musiałam wymijać więc się wkurzyłam i obrałam sobie prostą drogę i jak ktoś nie schodził z drogi to obrywał po nogach:wściekła/y:

jolek i dobrze im tak:P Trzeba schodzić kobiecie z wózkiem z drogi. Mam nadzieje,że Jaś powróci do swojego rytmu spania, tak jak Igorek bedzie spał więcej:))
wisienka dziękuje, mail doszedł:)

mloda i piekna - ja tez przebrnelam przez ta ksiazke i calkiem ciekawa jest z tym ze z wprowadzeniem w zycie jej zasad podejrzewam ze bedzie ciezko, szczegolnie ze moja niunia ma kolki i sporo placze to jak tu jej nie nosic na rekach?? Mam ja zostawic w lozeczku zeby sie zanosila? Ja to bym chciala zeby autorka przyjechala do mnie i pokazala jak to sie robi madrala jedna:))

wisienka nie wiem co próbowałas na kolki, ale u mnie szybko pomogło: kropelki Esputicon- są bez recepty, obiad przyprawiam kminkiem i majerankiem, sama piję raz dziennie herbatkę hipp koperkową, odrzuciłam nabiał i przy każdej zmianie pieluszki robimy malutkiej masaż kolkowy Sposób na kolkę u niemowlaka - wideo | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie. odpukac od trzech dni kolek nie ma, mała zasypia spokojniej. jeśli tego nie próbowałaś, to może się sprawdzi?:)

Wisienka - właśnie jakby ta babeczka przyjechała i pokazała jak to sie robi. Bo niektóre przykłady podaje na dzieciaczkach kilkudniowych, a one przecież bardzo zmienne są.
Ja podeszłam do tej książki jak do kolejnego poradnika, z którego po prostu wybiera się elementy, które pasują danej osobie, bo tak jak z innymi teoriami nie ma co wierzyć w każde słowo i robić tak njak zakładają tylko ufać swojej intuicji i kochać, kochać, kochać, kochać nasze maluszki. :-)

Jolek pani moderator to bana dostanie, że nas już nie pilnuje :) I na:ninja2: też :P

Ja mam jakiś zły humor. Paula znowu kaszle nam jak gruźlik tym swoim astmatycznym kaszlem i tylko inhalujemy i drżymy jak noc nadchodzi bo wtedy jest najgorzej - kiedy to się skończy?!
W domu syf mi się robi bo oczywiście sprzątać nie ma komu. Mój tylko patrzy żebym ja sprzątała a on nawet talerza ze śniadania w weekend nie wyniesie i tym sposobem po weekendzie jest syf total. A teraz Paula do przedszkola nie pójdzie i on do pracy też nie bardzo więc zgnijemy bo ja nie nadążę po nich. Aż się wydrę.

Za oknem Piasek mi śpiewa i nie serenadę bynajmniej ;) Koncert na dniach miasta jest. Właśnie zaśpiewał "imię deszczu" - moja ulubiona jego piosenka.

Idę budzić małego bo zaraz zgnije od tego spania od 18 a mi cycek pęknie. Zgniłek mały. A potem wariuje do 3 w nocy jak wczoraj :/

reklama
Marzenka popieram popieram. Albo ją zdegradujemy ze stanowiska, bo podania o urlop nie pisała :-p:-D

Ale masz fajnie z tym koncertem. Gdynia się jakoś opuściła jeśli chodzi o takie imprezy. Za tydzień Heineken ale to nie na moją kieszeń. Cieszę się że nie będę w pracy bo tyle czubów co się kręci w tym czasie po Gdyni i u mnie w pracy to masakra.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry