reklama

Maj 2011

Witam majoweczki 2011 ;) Ja mam Oliwie z maja 2011 jutro bedzie miala 9mmmmmmmmiesiecy ;) i wciaz tylko 2 zeby ;) Alergologa polecam na ul Drobinka tel 6562160 nie chodzilam tam z mala tylko z soba, ale terminy maja chyba troche lepsze.

reklama
Witam się wi8eczornie i też uciekam spać.
Młody mi dzisiaj dał popalić równo, nigdzie się ruszyć nie mogłam ... bo musiał się przytulać ...:-(
Teraz śpi więc i ja spadam spać póki mogę.
Buziaki laseczki :*

krklisz, siemson. Mam nadzieję, ze zagościsz na dłużej.

Bo Wy się śmiejecie, ale On po nocy zawsze sika i sika, a dziś to już przesadził. Przecież już za dwadzieścia ósma była! Cud, ze jeszcze fajki nie zapalił, to bym wyszła z siebie.

matusia..ona naprawde nie zasłuzyła na Madzię!
aż się nie chce o niej wypowiadać...
paulina mieszka w pl z tym że u niej przejawia się zazdrość .. o brata , jedynego .. i m łodszego o kilka lat..
sama kiedyś powiedziała że ona będzie o niego zazdrosna ... no i jest... i ciiagle nam to pokazuje ... uprzykrzając nam życie
alex ja też radzę prywatnie

chciałabym miec dzisiaj taki humor jak wy :-(

Ostatnia edycja:
Matusia, jesteś boska!!! Tak mi się humor poprawił od rana, że aż sama musiałam uważać, żeby się ze śmiechu nie posikać:-D:-D:-D

A tak poza tym to się witam porannie. Ostatnio na nic czasu nie mam, wpadam na bb tylko na chwilę coś poczytać i już muszę gdzieś lecieć i coś zrobić.

Żelka, zaciskam kciukasy za dzisiejszą wizytę. Napisz potem koniecznie co się okazało.

reklama
matusia haha faktycznie poprawiłaś humorek :) dobrze, że nie zrobił sobie posiedzenie w wc na coś dłuższego :-)

mój malutki dużo lepiej. spał dziś ciągiem 10 godzin , obudził się pośpiewał, pogaworzył, i nadal śpi . smecta na kupe pomogła więc tylko ratowanie pupy nam zostało bo się z lekka odparzyła.

swoją drogą wczoraj została wysłana do mnie paczka ze streetcomu, ciekawe co, coś ostatnio pisali że albo kaszki albo kapsułki arielu do testowania.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry