Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam majoweczki 2011 Ja mam Oliwie z maja 2011 jutro bedzie miala 9mmmmmmmmiesiecy i wciaz tylko 2 zeby Alergologa polecam na ul Drobinka tel 6562160 nie chodzilam tam z mala tylko z soba, ale terminy maja chyba troche lepsze.
Witam się wi8eczornie i też uciekam spać.
Młody mi dzisiaj dał popalić równo, nigdzie się ruszyć nie mogłam ... bo musiał się przytulać ...:-(
Teraz śpi więc i ja spadam spać póki mogę.
Buziaki laseczki :*
krklisz, siemson. Mam nadzieję, ze zagościsz na dłużej.
Bo Wy się śmiejecie, ale On po nocy zawsze sika i sika, a dziś to już przesadził. Przecież już za dwadzieścia ósma była! Cud, ze jeszcze fajki nie zapalił, to bym wyszła z siebie.
matusia..ona naprawde nie zasłuzyła na Madzię!
aż się nie chce o niej wypowiadać... paulina mieszka w pl z tym że u niej przejawia się zazdrość .. o brata , jedynego .. i m łodszego o kilka lat..
sama kiedyś powiedziała że ona będzie o niego zazdrosna ... no i jest... i ciiagle nam to pokazuje ... uprzykrzając nam życie alex ja też radzę prywatnie
matusia haha faktycznie poprawiłaś humorek dobrze, że nie zrobił sobie posiedzenie w wc na coś dłuższego :-)
mój malutki dużo lepiej. spał dziś ciągiem 10 godzin , obudził się pośpiewał, pogaworzył, i nadal śpi . smecta na kupe pomogła więc tylko ratowanie pupy nam zostało bo się z lekka odparzyła.
swoją drogą wczoraj została wysłana do mnie paczka ze streetcomu, ciekawe co, coś ostatnio pisali że albo kaszki albo kapsułki arielu do testowania.