reklama

Maj 2011

Hejka

upsss miałam wczoraj wpaść jeszcze ale po YCD przełączyłam aj 1kę i wciągnął mnie film "Zaginiona córeczka" ale i tak widzę że żadnej imprezki nie było :-(

Persefona, Jolek- ja nie znam tych postaci :no: i Szymcio też nie , u Nas króluje mapłka George, i ogólnie bajki z Mini mini ,jeszcze Pszczółka Maja , Tom i Jerry , Pingu ...a Filip to ni w ząb się Tv nie interesuje.
Aina- tulaski :* nie smutaj :*
Basiekk- Matusia pełną parą do komunii i roczku się szykuję pewnie:tak:
Styna- super! w końcu się uwolniliście:tak:

reklama
Persefona najpierw to ja muszę jakąś kablówkę mieć bo teraz to mam tylko pięć kanałów i na nasze oglądanie nam wystarczy.

Ewcia ja też kawkę poproszę.:-)

Basiekk współczuję nocki. Matusia do komunii Mateusza się szykuje,albo już miała dlatego znikła.

Madzik no rytuał musi być zachowany :-D

Lepi
my na plaży mamy spoty plac zabaw i tam jest piaskownica zrobiona. W miarę czysto tam było. Koło domu w piaskownicę też bym go raczej nie wsadziła(zresztą nie mamy piaskownicy koło bloku:P)

Styna no to impreza teraz :):)

Młoda i piękna
nam gdzieś znikła. Żelka się też zawczasowała:(

Futrzaczku ja też nie znam tych bajek. Baranek shaun jakiś czas temu na TVP1 leciał i kojarzę tylko początek piosenki jak się bajka zaczynała

Ostatnia edycja:
Ok to jadąc do Ewci na kawkę wpadam do Jaipur na bezika:):)

Ewcia wózek sprzedajesz??

Młodzież śpi ja obiad szykuję.Na termometrze za oknem 24 stopnie tylko jakoś słońca brak :(

Jola, nie.
Koła nam "latają" jak mam na skrętnych i idzie na gwarancję...
ale moje małe coś nie chce iść spać:dry: i nie pójdę po pudło... ale mam do jutra rana czas:-p
'u nas obiadek jest, także się byczę:-p

Jola, No, bez wózka będziemy...ale
jest ciepło, także mały ma rowerek;-) a i plac zabaw obok, także damy radę:tak:
tyle jest dobrze, że szybko oddają z powrotem, bo kiedyś jak też był na gwarancji, to chyba po 4 dniach już go mieliśmy w domku :-)

reklama
Hej dziewczynki,
nie wiem co jest, dziś też mam od rana zawroty glowy, wczoraj nie mogłam nic w rękach utrzymać tak mi drżały.
Przyszedł rachunek ze spółdzielni 1100zł za trzy miesiące za ciepłą wodę:szok: niedopłaty!
Coś się nie zgadza jak cholera, porównywaliśmy z sąsiadką, ona ma tylko metr ciepłej wody mniej i m nadpłate 200zł.
Wynajem plus czynsz (a w nim woda) płacimy właścicielom. Jutro jedziemy to wyjaśniać, P od dwóch dni wściekły...
Na dworze cieplutko, bylismy na placu zabaw i na spacerku i teraz J śpi.
Stynka cieszę się,że już jesteście sami:-)
Jaipur zaraz u Ciebie będę, mam głód glukozowy:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry