reklama

Maj 2011

ja też lubię Mielno, Kołobrzeg tez fajny ale trzeba pojechać trochę za miasto rowerem ,tam są puste plaże.(te dwie miejscowości znam też z dzieciństwa, bo tam jeździłam z rodzicami- nie ma to jak pojechać i powspominać).
Ja w tym roku będę w Sopocie, od 27.07 do 5.08, jakby któraś się wybierała to niech się odezwie, zrobimy bibkę na plaży:-D

Matusia a jak Twoje zdrówko?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobzity :P

Widzę cisza tu wczoraj była:) Ja zrobiłam sobie wolne od kompa i prawie cały dzień z młodym na dworku byłam. Dziś już też po spacerku jesteśmy,Igor śpi a ja zaraz zmykam obiados robić.

Persefona
jak tam nogi odpoczęły.

Styna
super że Nadia już zdrowa.A do kiedy ten bon musisz wykorzystać? Morze się jeszcze trafi coś ciekawego:)

Madzik jeszcze kilka godzinek i wolne:) Tydzień szybko zleci do następnego weekendu:)

Andzia
nocki??? Nie wspominałaś nigdy o nockach. Co znaczy bawić kupami?? Swoimi??? Igi nie ma takich upodobań.

Bra super że imprezka udana. Szkoda tylko że Lenonek pierwszy zawód miłosny przeżyła w tak wczesnym wieku :P

Karolka nie zapominaj o nas:)

Lepi mój młody też wcześniej wstaje niż zwykle no ale całe szczęście nie o 5:40 !:)
Zaprosiłabym do siebie ale dalej się cisnę w kawalerce:/

Aina kciuki zaciśnięte żeby się wyjaśniło w końcu &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Super że Jasiowa imprezka się udała.Mam nadzieję że młodzian czuje się coraz lepiej. Buziolki dla niego :*

Matusia jak tam wczorajsza imprezka ???

Jaipur jak będziesz w Sopocie to się odezwij:)

Ciekawe jak tam Maja dojechała ???/

Ostatnia edycja:
Witam,witam.
jolek jak nogi bolały tak bolą.Pięty starte i 2 mega odciski na dużych palcach:baffled:
lepi ja kocham Pobierowo (jeżdziłam tam na obozy harcerskie, a marzy mi się jeszcze podróż z rodzinką właśnie tam), poza tym niedrogo jest w Unieściu - to niedaleko Mielna. Tam oprócz morza jest jeszcze jeziorko;-)
U nas skwar.Piorę-jak zwykle;-) Poza tym odpoczywam i....popijam piwko,bo kurde niczym nie mogę ugasić pragnienia:-pChce ktoś?

Hejka kochane :*

Poczytałam :tak::-) ale przepraszam nie odpiszę każdemu :*

cieszę się że wszystkie imprezki się udały :) Nasza też :tak::-)

Mielno Love ! ja tam lubię gawr i ruch dla mnie małe mieściny nie zdałyby egzaminu ;-)

U Nas ogólnie Ok :-):-)

Jolus nie zapominam tylko doba za krotka...

Gratuluje wszystkim udanych imprezek, nasza urodzinkowa w sumie tez udana, Oskarek mial jedna kolezanke i strasznie sie przed nia popisywal :-D
U nas dzis upal wiec prawie caly dzien bylismy na dworze.

A teraz prosze niech ktos zabierze ode mnie ta paczke chipsow...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry