reklama

Maj 2011

Witam!
zaraz zmykam ale muszę przeczytać wątek Filipka bo widzę, że sa jakieś super informacje!!
Futrzaczku ja chcę, uwielbiam truskawki mniam mniam!!

A ja dostałam dzisiaj @ i oczywiście mam mega ochotę na słodkie, zjadłam juz 4 murzynki!!
Buziaczki!

reklama
Szczęsliwa po Filipkowym wątku witam się:)
tylko na chwilkę, bo Jaś nabałaganił i ktoś musi to posprzątać:))
Pogoda... ciepło nie jest, ale najważniejsze,że nie pada.
Futrzaczku trusskawki............kocham!!!!

jak młody wstanie to muszę pędzić przedłużyć umowę w pewnej sieci:)

Futrzaczku mam nadzieję, że jeszcze jesteś, bo ktoś musi Baśkowi koktajl truskawkowy dać, ośliniłam klawiaturę :rofl:
Sylwia trzymamy kciuki

Nic mi się nie chce dzisiaj:dry: do domu chce. W sobotę do fryzjera maszeruje moje włosinki, aż się proszą. Poszukuję jakiejś fajnej fryzurki na wesele.

Witam i uciekam.
Młody dziś mało spał,ale teraz padł. Ja staram się każdą wolną chwilę wygospodarować na chociażby przeczytanie notatek, bo teraz mam 3 zaliczenia z ćwiczeń.
A właśnie. Mam do rozwiązania kazus karno-skarbowy (jakieś pomyłki w vacie czy cuś). Mamy tu kogoś ze skarbówki???I w dodtaku chętną do pomocy mnie-biednej studentce?:-p

Persefona z tego co pamiętam to mamy dwie koleżanki ze skarbówki :P
A właśnie mi przypomniałaś że miałam poszukać stronki jednej szkoły, może i ja za edukacje się wezmę :P

Mój młody dziś straszna przylepa i maruda. Miałam sprzątać chawirkę, bo mamy mieć jutro gościa,ale się nie dało przy nim.Okazało się że temperatura powyżej 38 stopni...kurde nie wiem czy to dalej to przeziębienie czy zęby, a może jeszcze coś innego:(

Futrzaczku no dobra daj ten koktajl :P:P

Jak było w przedszkolu???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry