• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Tata usypia potworka mały głodomor mi rośnie pół kromki (dużej) chleba zjadła na kolację z pasztecikiem z kurczaka a pół godziny później jeszcze 300ml mleka z manną wypiła. No a teraz tata usypia.
Kamcia witaj mam nadzieję że ta jelitówka w miarę łagodnie przeszła.

Jolek my też wieczorem na rowerku byliśmy Nadia uwielbia rowerek nawet próbuje pedałować tylko jeszcze nie bardzo do pedałów sięga:confused2: Za to ślicznie kierownicę trzyma:tak:

Cześć dziewczyny wpadam się pożalić na ten pier........ upał mam DOŚĆ:no: w mieszkaniu chyba ze 40 stopni mamy Franek dopiero co usną też się bidok męczy:-( lubię ciepwłko ale bez przesady max 28 stopni:sorry: ale jestem mega zadowolona bo w przeciągu dwóch tygodni doprowadziłam swoją cerę do tak pięknego stanu jakiego szczerze mówiąc nie pamiętam:tak: prawie jak słodka pupcia Franka:-D Poczytam co tam skrobiecie i pooglądam najpiękniejsze dziciaki pod słońcem:-)

A Futrzaczku mam takie swoje sekrety;-) Troszkę kasy zainwestowałam ale warto było:tak: kupiłam sobie trzy kroki cliniqe i tym myję twarz codziennie rano. Wieczorem robię scrub czy jak to tam się nazywa też z cliniqa krem la roche na noc. Stosuję też nagminnie wodę termalną avene i kupiłam sobie takie śmierdzące kapsułki rybki firmy Gal i to trzy razy w tygodniu nakładam na noc. Poprostu jestem zachwycona:-) Wstawię zdjęcie napewno może jutro cyknę nawet:-)

eh styna jednak jeszcze nie przeszła :/
jednego dnia Vi zwymiotowała przez sen :eek: więc myslałam ze może coś miała na duszy i to tylko jednorazowo , bo innych objawów nie miała nawwet kolejnego dnia , szalała jak zawsze, jednak znów Emma sobie chaftnęła samym sokiem... więc coś już mi zaświtało że może jednak wirus, ale tez szalała , a to jeszcze bylismy nad jeziorem wtedy... no i cisza znów była... ani biegunki ani nic, a tu nagle znów w nocy Emma :/
ale tak konkretnie że musiałam ją wykąpac o 2 w nocy całą bo masakra... :/
i nastepnego dnia dopiero jak mnie złapało to nad ranem wymiotowałam , późńiej wstałam i to samo i biegunka i znów do łózka i dreszcze i gorączka i wymioty biegunka i tak w kółko.. wypiłam łyk wody a tu wymiotowałam jakby z litra wypiła :eek: no i oczywiśce 3 dni nic nie jadłam.. a w międzuczasie Vika dostała biegunkę ... a mój w miarę spokojnie miał bo ze 2 razy tylko wymiotował ale dziś znów spowrotem po 2 dniach ciszy mu wróciło .. no i ja tez już czuję ze do rana to nie dam rady i będę musiała iść oddac to co zjadłam :/ bo czuję się fatalnie.. a dziewczyny za to już ok.. więc one w miare spokojnie ... na szczęscie ...

o widze że agacio też wróciła :-) jak miło.. co tam u Ciebie ??
Futrzaczku jak tam Filip z przedszkolem bo ja już całkiem nie w temacie ....

idę wogóle troskę maj przejrzeć żebym wogóle wiedziała o co loto ;-)

Agacio ma się ochłodzić już w tym tygodniu więc Ci ulży. Proszę na kosmetykowym linki do tych wszystkich Twoich specyfików o których tu piszesz.

Styna mój młody nie trzyma kierownicy tylko to zabezpieczenie co w nim siedzi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry