Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
O! Kamcia babo nareszcie jesteś! :*
Hope - właśnie a o co chodzi z tym jabłkiem i jabłonią ????
Hope - właśnie a o co chodzi z tym jabłkiem i jabłonią ????

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Za to ślicznie kierownicę trzyma
w mieszkaniu chyba ze 40 stopni mamy Franek dopiero co usną też się bidok męczy:-( lubię ciepwłko ale bez przesady max 28 stopni
ale jestem mega zadowolona bo w przeciągu dwóch tygodni doprowadziłam swoją cerę do tak pięknego stanu jakiego szczerze mówiąc nie pamiętam
prawie jak słodka pupcia Franka
Poczytam co tam skrobiecie i pooglądam najpiękniejsze dziciaki pod słońcem:-)
a zdjęcie tu 
;-)
kupiłam sobie trzy kroki cliniqe i tym myję twarz codziennie rano. Wieczorem robię scrub czy jak to tam się nazywa też z cliniqa krem la roche na noc. Stosuję też nagminnie wodę termalną avene i kupiłam sobie takie śmierdzące kapsułki rybki firmy Gal i to trzy razy w tygodniu nakładam na noc. Poprostu jestem zachwycona:-) Wstawię zdjęcie napewno może jutro cyknę nawet:-)
więc myslałam ze może coś miała na duszy i to tylko jednorazowo , bo innych objawów nie miała nawwet kolejnego dnia , szalała jak zawsze, jednak znów Emma sobie chaftnęła samym sokiem... więc coś już mi zaświtało że może jednak wirus, ale tez szalała , a to jeszcze bylismy nad jeziorem wtedy... no i cisza znów była... ani biegunki ani nic, a tu nagle znów w nocy Emma :/
no i oczywiśce 3 dni nic nie jadłam.. a w międzuczasie Vika dostała biegunkę ... a mój w miarę spokojnie miał bo ze 2 razy tylko wymiotował ale dziś znów spowrotem po 2 dniach ciszy mu wróciło .. no i ja tez już czuję ze do rana to nie dam rady i będę musiała iść oddac to co zjadłam :/ bo czuję się fatalnie.. a dziewczyny za to już ok.. więc one w miare spokojnie ... na szczęscie ...