reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Jolcia tak mamy dwa mieszkanka, w jednym z nich mieszkają moi rodzice ale mieszkano juz przepisali na mnie:) W każdym razie zabieramy rodziców i albo wybudujemy im osobny mały domek albo zbudujemy dom z dwoma osobnymi wejściami. W przyszłosci to my zamieszkamy w tym domku co rodzice a w wiekszym jak zechce oczywiście Oliwierek ze swoją rodziną. Ale plany co heheh!!

Alex oj naiwności moje, synek mieszkający z żoną i dziećmi z Wami pod jednym dachem :-D To już lepiej zginąć za te ogórki :-D

Jolek a które konkretnie ogórki masz na myśli, tak przy okazji? :-D:-p

No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać.

Hej!
Otworzyłam dziś rano moje małosolne, skonsumuję do śniadania i dam Wam znać czy dobre wyszły:-p Jeszcze muszę po południu moje ciasta sfotografować:) Wyszły dobre, chociaż mam dwie lewe ręce do pieczenia:) A to czekoladowe - pycha:-D
Jaipur, zazdroszczę takiej roboty:-p
Jolek, szkoda, że Wam pogoda takie fajne plany pokrzyżowała.
Alex, powodzenia w budowie!
Futrzaczku, mam nadzieję, że lepiej się dziś poczujesz.
Miłego dnia wszystkim!

Alex prze****:-D:-D dla synowej, teściowa za płotem.Moi rodzice też mają dla nas- czyli mojej sis i mnie strych domu i całość. A takiego im:-D:-D:-D

poza tym u nas leje od rana:crazy: ogórków nie ma i serka korycińskiego, bo nie moge jechać na targ(bo z cukru jestem:laugh2:)

reklama
Witam

Ja już mam dość tych ogórków:rofl2:. Wczoraj do 24 robiłam korniszony:confused2:. A jeszcze jeden słoik strzelił mi podczas pasteryzacji i obudził damę. Zrobię jeszcze raz małosolne i raz sałatkę ogórkowo-paprykową i styka.
A wczoraj na obiad zrobiłam sobie fasolkę szparagową z bułką tartą mniam.

Madzik ponawiam prośbę o przepis na ciasta:-)
Alex ja też nie zazdroszczę synowej:-D. W ogóle to moje zdanie jest takie, że młodzi powinni mieszkać osobno stosunkowo daleko od rodziców i teściów. Tutaj mam teściową za płotem i chociaż ogólnie rzecz biorąc jest w porządku to jednak ja podziękuję. Dobrze, że się budujemy, w zasadzie to już się pobudowaliśmy zostało tylko wykończyć to ja już nie mogę się doczekać wyprowadzki:-). Będę po ogrodzie swoim własnym śmigać nago i siać zgorszenie:rofl2:. A tak na poważnie to z moimi rodzicami też nie chciałabym mieszkać.
Futrzaczku również mam nadzieję, że poczujesz się lepiej.
Joluś ja to Ci zazdroszczę tej nudy i tego, że możesz spędzać 100% czasu z ukochanym synkiem. Ale jak to mówią nie można mieć wszystkiego, więc już nie narzekam.

U nas ok Marti o 2 w nocy przez godzinę na przemian pokazywała mi jak szczeka piesek, jak dała mi spokój to podchodziła do śpiącego ojca i tańczyła z jego ręką:-D

Ostatnia edycja:
Do góry