reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

paula teraz o 6 to każda marzy zeby jej się czasem dziecko nie obudziło hahaha :-p :rofl2:
alex nie żałuj bo jak się żałuje to dłużej odrastają ;-) a przecież nie ma co się denerwować odrosną same :-) ja obcinam też w domu (w pl częściej i więcej osób) i nie używałam nigdy nożyczek fryzjerskich :-p

reklama
Hejka :-)

Joluś- chciałam jechać z siostrą młodszą do starszej bo ma dziś urodzinki i miałyśmy miec babski wieczór a mężulek z dziećmi by jutro dojechali ale wczoraj dostał telefon czy by nie poszedł do pracy w weekend i nie ma zmiłuj pracy się nie odmawia ... ale już sobie obiecałyśmy że nadrobimy innym razem :-) aa i super że będziesz miała chrześniaka u siebie :-) mam nadzieję że pogoda Wam dopiszę :tak:
Persefona- to ładnie się dzieje u Ciebie ładnie :-p;-) tak dużo u Was tych os???
Alex- łee tam co się martwisz odrosną ja swojemu sama opitoliłam :-D;-) :tak: a Twój synio jest tak piękny że nawet króciótka grzywka mu nie zaszkodzi
Basiekk- dobrze że kontrola przeszła gładko :tak: a co do chatki to popieram nie śpieszcie się jak nie musicie - już jest więc nie ucieknie a po sobie wiem że lepiej wprowadzić się na super gotowe
Kamcia- i jak tam u Was z tym zdrówkiem ?
Paula- mam nadzieję że się w końcu jakoś pomieściliście i że wizyta udana :tak:

Filiś śpi ale chyba idę go budzić , a Szymciu u dziadków, a mąż dopiero ok 20 będzie.

Witam ja zaraz na nockę się będę szykować. Pełne gacie stresu mam ale jakoś muszą sobie dać radę.
Joluś ja odkurzaczem ściągałam gluty i dzisiaj już lepiej. No a rzadkie kupsztale ma ostatnio u opiekunki, ale to przez 4 które wyjść nie mogą.

Cześc laseczki
my dzisiaj wyskoczylismy do kina, na Faceci od kuchni, a po zgłodnieliśmy to na obiadek wpadliśmy(na romantyczny obiadek:rofl2:).Prezes buszował u naszej nany, czyli niani.Szczeniaczek tam był i dzieci, także więcej atrakcji niż ze starymi od rana do 15.Bo z nimi to ciągle to samo:laugh2: A teraz jesteśmy już w komplecie, przychówek śpi.Rodzice też niedługo:-p

jolek a ile ma Twój chrzesniak?
styna nie bojaj, będzie dobrze, tatusiek będzie mógł się wykazac.

Jaipur to super dzionek za Wami i pewnie jeszcze lepszy wieczór przed Wami ;-)
Mój chrześniak ma 10 lat :)

Futrzaczku a to szkoda że się nie udało:(

Styna u nas nigdy nie było rozwolnionka na zęby, to możliwe,żeby tak z nienacka się pojawiło???
Kochana trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą nockę &&&& Dobrze będzie , a tatuś z córcią sobie poradzą :tak:

Witam się wieczorową porą
Gabi przed chwilą wypadł pierwszy ząbek i poszła spać,bo czeka na Zębową Wróżkę :)
Kupiłam jej dziś pierwsze jeansy-rurki :) ale była zadowolona,damulka moja mała :)
jolek wiesz jak to jest,siostra chciałaby już mieć małego przy sobie. Każda z nas tak chciała :) A miłość...hmmm...odezwał się,pow.że wyobrażał sobie nasze wspólne życie,i zadał pytanie dlaczego mu to zrobiłam,a potem gdy chciałam pogadać na spokojnie,to zamilkł...chyba się wystraszył...
paula u nas też kiepska nocka,pobudka 4x jak nigdy i dziśiaj też marudzi...więc może rzeczywiście idą teraz czwórki,dziąsła opuchnięte...
Futrzaczku u nas to plaga os! A jak mój M wziął się za robienie wina z wiśni, to wpadały do pomieszczenia jak oszalałe! Brrr...
Alex ja też się bałam sama obcinać,więc poszliśmy do fryzjera
styna jak tam staranka? Już postępują? ;)

no to sie rozpisałyście dzisiaj że ho :-p

futrzaczku a dziękuję już chyba wszystko na miejscu ;-) i całkiem jestesmy zdrowi :tak:
szkoda że wam weekend nie wypalił.. bo fajne plany miałaś :-) u nas to jest tak że jak już coś mamy zaplanowanego to D mówi ze już go nie ma :-p haha
styna współczuję Naduni :-( no i wspołczuję bieguneczki ... ehhhhh
persefona a może chciał Cię sprawdzić ?? albo był wypity czy coś... i mu się na miłość zebrało a na trzeźwo się zawstydził że mężatce mówi o swojej miłości do niej.... no nie wiem :-) a fajny chociaż?? :-p :-D

Jolek tak mozliwe ze tak nagle nie przy kazdym zebie musi byc.
Persefona narazie obseruje cykle i owulka jest jak w zegarku we wrzesniu pierwsze podejscie i zobaczymy. Pigulki juz drugi cykl odstawione

reklama
jolek u nas tylko przy czwórkach i to dolnych były takie historie.
a jak młody ma 10 lat, to spoko(myślałam ,że mniejszy), chyba ,że jest rozpuszczony.
Alex ja myśle, że szybko mu odrosną,zresztą tyle ich ma ,że nie widac napewno aż takiej różnicy.Nie to co u juniorka:-D pewnie długo nie będziemy się obcinać

styna ciekawe kiedy zaskoczy:-D
persefona a daj spokój z takimi kolesiami,coś im się przypomni i raptem się odzywają.Miał swój czas, niewykorzystał, więc szkoda wogle uwagi. Poza tym skoro nie jesteście przyjaciółmi, czy nie utrzymujecie kontaktu to musiał być głupkiem.:-p

u nas niedziela leniwa, śpimy:-D tzn faceci śpią a ja piję poranną kawkę

Do góry