No, spi.
Troszke nadrobiłam....
Matusia - dziekuje za uwagę

))) ..
Lepi -

)
Jolus - ja tez już odrobine, tyci tyci, slonca zaliczyłam w tym roku i od razu wysypki, swędzenia... buuuuuuuuu.....
A z ćwiczonkami to pomyśl, ze jesteś i tak lepsza od niektórych - bo ja to jeszcze dupki nie ruszyłam! ;/
Styna - musisz się meldować pare razy dziennie teraz
Ypra - milo, ze wpadlas

) dobrze by było, gdyby dzieciaczki zgraly drzemki w czasie

choć pamiętam, ze Krzys calymi dniami lata, jak moja Pola - teraz popołudniowe drzemki ma sporadycznie..
Madzik - olaboga, rozumiem

u nas tez ''moje'' ! ''to moje'' ..... a w piaskownicy.... jezu, zawsze powtarzam, ze ta piaskownica to koszmar dla rodzica... ost.pewien chłopczyk, starszy, probowal Pole udusic, bo mu babke zepsula!
Lepi - ja to teraz często mam jak przed @... niedawno się skonczyla, a nerwy jak przed..jestem przemeczona ://

(
Apropo picia mleka -
23may - moja Pola pije mm dopiero od 18m-ca, i wypijala go na pewno więcej na poczatku, teraz odrzuca ja wieczorem i przed snem nie chce mleczka i koniec, za to rano z kaszką na 1 śniadanko zawsze wypije - ok 150-160ml.
U nas lepiej, Pola dzisiaj już nie gorączkuje, i apetyt jakby wrocil, choć trochę, chciałam leciec do lekarza dziś - bo jakas taka krostka na brodzie jej się zrobila, a wcześniej miała 2 na karku, już miałam schize z ospa, no ale chyba już ok. Tylko to marudzenie........ choć caly dzień praktycznie sama ladnie się bawila, mogłam cos porobić w domu, to wieczorem sobie odbila...