reklama

Maj 2011

reklama
Oj tak ja tez na znak protestu ide spac, bo juz nie moge tego czytac, zapisalam sie dla forum dla przyjemnosci a nie nerw. Myśle ze to obrażanie majowek jest conajmniej nie na miejscu nie rozumiem tej calej chorej sytuacji. Jestem osoba totalnie bezkonfliktowa i nie zamierzam tracic tiu nerw. Do jutra majoweczki :*

Kamcia to sie nie denerwuj bo pamietaj ze nie mozesz. Uspokoj sie i porozmawiaj na spokojnie Yrą bez nerwów. Ale najlepiej jutro jak nerwy opadną. Ja tu tylko napisalam ze Yra nie ma konfliktow na innych forach jak ktoras z Was tak napisała. Zamiast sie trzymac razem to sie klocicie. Na dodatek wszystkie w ciazy. Ja mysle tez ze Twoje kolezanki dolały troche oliwy do ognia. Jestes dorosla wiec wiesz co robisz. Masz swój rozum wiec porozmawiaj z Yrą i sobie wyjasnicie wszystko. Problemy trzeba rozwiązywac.

Pozdrawiam ciezarówki i nie denerwujcie sie tak

mam głos , dlatego chcę moje kochane marcówki prosić o to abyśmy wróciły do siebie, gdzie jednak jest wyjątkowo i teraz tym bardziej doceniam jak jest tam i jaka panuje atmosfera.

chciałabym ZAKOŃCZYĆ MÓJ TEMAT - mam termin na Maj2011 ale majówką 2011 na forum BB nie jestem i już nie będę.

Powodzenia dziewczyny.

zakończcie dyskusję, tak będzie dla wasz dla wszystkich lepiej. i dla Ciebie Vi też - piszesz bzdury totalne. nie odnosisz się do tego jak było naprawdę.

ale nie chce mi się już tego tłumaczyć, prostować. nie jesteś tego warta.

a po co się uzewnętrzniłam na forum marzec2010 - proste, bo tak mnie rozumieją, wspierają, pomagają . może jak się zżyjecie razem ze sobą też kiedyś jak my to takie wsparcie od siebie dostaniecie.

KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no śmieszne to co nie??;-) może teraz My zrobimy nalot u nich hahahahaah żartuję jeszcze tak nisko nie upadłam żeby wielkie haloo robić z niczego ojjj widać rzeczywiście kobietki się lubią jedna za drugą w ogień by wskoczyła :-D:-D

wisienka do jutra:*

poziomki... nom ja tak samo... napisałam jej już raz jak się zachowuje..
ale widzisz... potwierdziło się ...
z palca wyssane sobie argumenty podała ze ja wymyśliłam grupę , ze jej dałam ignora .. to jest dla mnie śmieszne..
albo ze w innych grupach mam konflikty jak do zadnej wspólnej nie należymy..
po 2 gdybym była konfliktowa nie mogłabym być moderatorem tylu działów bo moderator powinien być bezkonfliktowy..

a co do grupy to kazdy może zakładać grupy czy to zamknięte czy otwarte i kązdy może zapraszac do nich kogo chce...
ale Yra o tym nie wie..
dla wszystkich jest forum otwarte.... i tyle....

a co do tego ze neguję jakieś wypowiedz i na temat imion.. boże każdy się wypowiada, jedne imiona się podobają inne nie , jak mi się podobają to pisze że łądne jak nie mówię że nie .. nie bedę każdemu się podlizywać i móić ślicznie jeżeli takie imię jest nie w moim typie...
mają problem nie mają się czego czepiać to się bzdur czepiają...
chyba idę wziąść szybki prysznic i zaraz wrócę.. bo musze ochłonąć....:sorry2:

reklama
czarnuszka - napisałam właśnie żeby dziewczyny sobie wytłumaczyły na spokojnie wszystko a Wy wpadacie i bez przeczytania czegokolwiek od razu robicie nalot to nie jest uczciwe a przede wszystkim bardzo denerwujące jest to że z taką ironią boicie się o Nasze dzieci to naprawdę przykre.

wisienka - dobranoc :* na forum jak widać dzieją się różne rzeczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry