reklama

Maj 2011

spoko jesli odpisze to się nic złego nie narobi..
wkońcu napisała ze nas czyta.. więc przeczyta napewno...

a ja chce tylko zeby było jasno i klarownie... :tak:

yh mała mi się przebudziła, ale na szczęście D wrócił z pracy to się nią zajął:-)
a ja mogę posiedzieć chwile...
i pomyślec że po południu pisałam ze chcę posiedziec wieczorem w spokoju...

reklama
Nooo różne niespodzianki przynosi Nam los niestety ale takie to jeszcze nic.
spoko jak mówisz to niech tak będzie
a z małą współczuję bo wiem co to znaczy mój łobuz już od dawna przesypia całe noce jest super :tak: ale nie długo to się skończy ;-) to nic bo przecież warto! :tak:

Nooo różne niespodzianki przynosi Nam los niestety ale takie to jeszcze nic.
spoko jak mówisz to niech tak będzie
a z małą współczuję bo wiem co to znaczy mój łobuz już od dawna przesypia całe noce jest super :tak: ale nie długo to się skończy ;-) to nic bo przecież warto! :tak:

hoooo kochana moja przesypia cąłe noce od 3 miesiaca życia :-D
ale się przebudziła jak D wparował do domu :-p więc musi ją usypiać :-D

aaaa to luzik masz myślałam że budzi się w nocy jeszcze malutka ale jak z niej taka dzielna babeczka to pogratulować a męzusio może stęsknił się za córcią i specjalnie obudził aby wycałować :-)

wiem wiem śmieję się :tak:

Dobra kochane ja już uciekam na bank bo właśnie D wszedł do pokoju po kąpieli i mówi " wiesz gdzie mnie znaleźć" więc chyba coś się kroi :-D:-p
papa do piatku prawdopodobnie chyba że u siorki uda mi się zajrzeć :-)

wylazlam z wanny a tu sms od A, że jeszcze od kumpla nie wraca bo grają na PlayStation w F1... dzieci. Tak więc z nudów znów wpadam tutaj. Zeżarłam już talerz czosnkowej (resztka, odparowana więc i i ostra i słona), spać pójdę dzisiaj z butelką wody. Myślę co by tu jeszcze wpieprzyć... Albo spać iść? Mój lokator też coś chyba drzemie bo nie daje znaków... No ale o 24 to już dawno nie szłam spać więc chyba wpadnę na allegro obejrzeć staniki do karmienia :D

Acha, piwa do wanny zapomniałam. Ale żeby nie było to ja karmi miałam na myśli :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry