• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Oj zebys wiedziala mialam godzinke na zrobienie wszystkiego wyrobilam sie na styk:D
Ale doszlam do wniosku ze kiepska ze mnie gospodyni, jak moi goscie poszli, to uswiadomilam sobie ze nawet nie spytalam ich czy moze napija sie herbaty lub kawy... Kompletnie zapomnialam:zawstydzona/y: Coprawda zimne napoje byly ale przeciez moglam zapytac... mam nadzieje ze mi wybacza:D

reklama
Mój mężulek natomiast wymyślił placki ziemniaczane, że ma ochotę - częściej widzę że on ma zachciewajki niż ja. Naobierałam mu 2,5 kg + 2 cebule, chociaż w końcu chciałam odpocząć:wściekła/y:

Resztę robił sam i wyszły mu znakomite, humor się poprawił, ale za to teraz pękam. Ledwo siedzę przed kompem, więc uciekam na łóżeczko, wygodnie się rozwalić.

Życzę miłej nocki :-)

wisienka wiesz co ...
niekoniecznie imprezki się kończą o 20 jak się ma dziecko:-D
my małą zawszeusypiamy na górze a imprezy (jak już są) to trwają do nawet 5 -była taka jedna
albo np jej rodczek skończył się o 3:-D a ona spała..
tak samo pojechaliśmy do kumpla na urodziny to bylismy do 3 a mała spała u niego na górze.
my się bawiliśmy na całego
no oczywiście musiałam zabrać z soba nianię i podłączyć..
ale nawet się na chwilę nie obudziła:-)

Kamcia - tez racja musimy szybko ten domek wybudowac, zeby bylo gdzie mala wynosic:D bo narazie mamy jeden pokoj z kuchcia i mieszkamy u tesciow na gorze wiec ciezko bylo by dzidzie na gore wyniesc, bo nad nami to juz tylko gwiazdy:-D
A tak w jednym pokoju spiaca dzidzia i impreza to sie nie da pogodzic...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry