reklama

Maj 2011

reklama
ja też nic nie kupuję..
dla Vi miałam tylko mały przy łóżeczku , późńiej już nie..
no i co jeszcze
aa kupiłam jej tylko jak byłam w pl aniołka z drewna do powieszenia ręcznie robionego, ale nadal nie wisi na ścianie...
mam jeden obrazek taki zwykły , karteczkę matki boskiej , dostała od chrzewstnego jak miałą pół roczku więc wsadziłąm w ramę obrazka i tk sobie wisi
jakby nie ostała to by nie miała;-)

U nas też nic nie wisi. Zresztą w całym naszym mieszkaniu nie ma nic "świętego" wiszącego i zawsze mi się przypomina o tym jak ksiądz po kolędzie ma przyjść. A Paula dostała jakieś obrazki mniejsze od babć i czasem sobie stawia gdzieś na półce.

Nie wiem czy to objaw choroby umysłowej ale mam ochotę upiec ten sernik chałwowy z "apetytów". Niby zdychająca jestem a zbiera mi się na jedzenie. Jupi!!! Będę żyła! Tylko po co mi sernik jak smaku nie mam wcale przez katar :D A mój A zaczyna kaszleć... Ale on ma lepiej bo sobie zje acatary i fervexy i będzie dobrze, nie to co ja - tylko *spam* i *spam* :D

Ostatnia edycja:
A wentyle są nowe?? bo one często szwankują
całe koła nowe felgi i opony

Marzenka to widzę że ty tak jak ja chorujesz, bo ja też chora zdechła smaku nie czuję zapachu też nie, a głodna cały czas. Wczoraj racuchy narobiłam dobre tak mi się wydaje P tak mówi, ale ja czułam jedynie cukier puder, ale i tak zjadłam chyba z 15 sama:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Styna ja właśnie do dzisiaj to nic mogłabym nie jeść. Dopiero dzisiaj jakoś mi lepiej pod tym względem :)

Wiecie co jest gorsze od chorego dziecka? Dziecko chore, które powoli zaczyna dochodzić do siebie i nudzi się w domu! Energia toto rozpiera a nawet na spacer nie da rady.

Ostatnia edycja:
a ja zaraz zmykam na film .. i pochwalę się wam że kupiłam sobie w pl sklepie laysy paprykowe- bo u nas takich nie maja wogole.. i się nimi obzeram.. mniam mniam.. hihih
chyba następnym razem kupię ze 3 paczki;-)

hehe inne smaki to mamy i bekonowe , i zielona cebulka i ser i solone i octowe...
ale nie ma własnie paprykowych .. nie wiem czemu ... i nie maja tych niebieskich fromage.. a też je uwielbiałam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry