reklama

Maj 2011

Melduję, że żyję i wróciliśmy. Dzisiaj walczyłam z rozpakowywaniem waliz, praniem i nadrabianiem tych stu milionów wpisów :D Pogodę mieliśmy cudną. Pogniliśmy, pooddychaliśmy świeżym powietrzem. Wjechałam nawet na Kasprowy wyciągiem (chociaż wyciągów nie znoszę), teraz czekam na poprawę krwinek :P Tylko wczoraj pogoda się zepsuła i zobaczyłam śnieg. A nawet śnieżyce! Objadłam się oscypkami :)

Nie odniosę się do tego co przeczytałam bo to niewykonalne :D

Teraz uciekam do szycia pościelki.

reklama
Marzenka super że wypad się udał
Zanka właśnie zauważyłam że ty z górnego śląska a skąd dokładnie jak można wiedzieć, ja w Polsce z Katowic pochodzę

Kama a można wiedzieć gdzie mieszkasz, bo to dziwne że dopiero 2 razy widziałaś położną

Mieszkam w Romford.To jest 6 strefa Londynu, ale juz zalicza sie do Essex.Na pierwszej wizycie polozna poinformowala mnie ze w ciagu calej ciazy bede sie z nia widziec zaledwie 7 razy chyba ze cos bedzie nie tak:sorry2: W zwiazku z tym ze to moja druga ciaza i nie jest zagrozona sadza ze nie musza mnie tak kontrolowac:wściekła/y:

styna26-Ja w Polsce pochodze z Chrzanowa a do Katowicac jak bylam mlodsza to jezdzilam na wagary zeby pojezdzic na ruchomych schodach juz nie pamietam jak sie nazywa ten budynek ale wiem ze zawsze mielismy radoche:-D

Hej Dziewczynki:-)

styna26 jestem dokładnie z Siemianowic Śląskich, to jest 10 minutek od Katowic :-)

Kamcia - sama chciałabym zobaczyć te zdjęcia... tak to jest jak znajomy robi fotki, nie kasuje forsy, bo twierdzi że to w prezencie a czasu nie ma na nic !!!
Ostatnio Go podpytałam czy zdążę zobaczyć foty przed porodem, ma do Nas wpaść za 2 tygodnie to mam nadzieję że je ujrzę. Bo ileż można czekać, wkurza mnie takie czekanie !!!!

styna26-Ja w Polsce pochodze z Chrzanowa a do Katowicac jak bylam mlodsza to jezdzilam na wagary zeby pojezdzic na ruchomych schodach juz nie pamietam jak sie nazywa ten budynek ale wiem ze zawsze mielismy radoche:-D

hehe przypomniała mi się reklama
nie pamiętam o czym ale był tekst
"moja babiczka pochazi z Chrzanowa":-D

zanka no to faktycznie..
bo tak jest, skoro znajomy to mysli że może robić coś bezterminowo:dry:
ale mam nadzieję że za te 2 tyg będziesz już miałą zdjęcia i że sie pochwalisz:tak:

reklama
Witajcie Kobitki - wszystkiego naj z okazji Naszego Święta :-)

Mandrzejczuk - też miałam taką akcję na poczcie, ostatniego dnia lutego. Po 20 osób do okienka, na poczcie straszny upał, wyszłam cała mokra, oczywiście nikt nie przepuścił, tylko same kłótnie :wściekła/y:

Milla - super, że już wychodzisz do domku :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry