reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny:) Melduję się dziś tak późno bo miałam gości z rana "teście" wpadli z kwiatkami i cukiereczkami :):)
W powietrzu czuć wiosnę...słonko świeci tulipanki w wazonie....Och jak fajnie. Byliśmy wczoraj z psem na plaży jak przyjemnie się spacerowało:)

Co do wciskania się w kolejkę. Byłam ostatnio w aptece dwie osoby przede mną i wpada za mną babka..pcha się od razu do okienka z tekstem na głos że ona miała podejść bez kolejki bo ona u lekarza była. Zrąbałam ją od góry do dołu,że ja jako ciężarna to też powinnam bez kolejki podejść,a zresztą każdy z nas był u lekarza i po dlatego jest teraz w aptece. Zamknęła się i stanęła do kolejki!!

reklama
jolek widać umiesz zrobić porządek z niecywilizowanymi ludźmi:tak:
ja też chcę na plażę !!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

adiaps - spoko loko, ja tylko stwierdziłam fakt ;-) Kamcia w końcu od tego jest by pilnować naszych forumowych harców ;-)

witam się kobietki w tak pięknym dla nas dniu ja dostałam od małża książkę "jak zostać królem" a ciąg dalszy tzn kwiatowy powiedizał że po pracy dostarczy :-)
wróciłam przed chwilą od dentysty z przeglądu i mega szcześliwa jestem bo tylko jeden ząbek do leczenia jest na który założył już opatrunek i po porodzie do niego chyba że będzie bolało to wczesniej
A jak w domu patrzyłam sobie w paszcze to z 5 zębów wynalazłam
Miłego dzionka

Jak tylko zauważyłam temat z życzeniami odrazu się poprawiłam, więc może uznasz to kamcia za okoliczność łagodzącą ;-)

jolek - jestem pod wrażeniem, ja bym pewnie w sobie się kotłowała a babie bym nic nie powiedziała:wściekła/y:. Dobrze, że są takie osoby jak Ty :-)

ilonka - ja właśnie jestem w trakcie oglądania tego filmu, już chyba mamy z mężem 5 podejście do tego filmu, jakoś Nam to nie idzie!
Pewnie dlatego że oglądamy go na raty, włączamy wieczorem, oglądamy 15 minut i idziemy...rzecz jasna spać :-):-p

ja nie wiem jak film z reguły wolę najpierw knige przeczytać potem ekranizacje obejrzeć , bo szczerze nie lubie jakoś oglądać filmów na kompie ale po przeczytaniu ksiązki potem siadam przed kompa

Witam się i ja. Pogoda u mnie cudna ale nie chce mi się wychodzić nigdzie. Byłam już przed 8 zaprowadzić dziecię do przedszkola. Moja córka zażyczyła sobie dzisiaj "coś ładnego do ubrania" bo dzisiaj dzień dziewczynek jest w przedszkolu :)

Idę na codzienną walkę z mieszkaniem :)

Dziewczyny ja nie zawsze ale często mam "wielką gębę" i potrafię się odezwać. Nie pozwolę sobie na pewne rzeczy. Jak mi coś nie pasuje to mówię to prosto z mostu.

Hej Kobitki :happy:

Jolek o ciąży i dzieciaczkach :happy:

Ja lecę pod prysznic na śniadanko zjadłam pyszną jajeczniczkę:happy:
Jak wstałam dzisiaj do toalety rano to miałam prostokątny brzuch po lewej stronie aż nie mogłam wstać:-)

Życzę Miłego dnia :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry