Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Wyobrazcie sobie ze czekam az otworza dzrzwi zeby synka odebrac a ten ni z stad ni z owat wylatuje z ogrodu zaplakany i wola mnie
.Biedaczek pozostal sam bez opieki a reszta siedziala w przedszkolu.Powiedzial mi tylko ze bawil sie z dziecmi a pozniej plakal,plakal i wolal mame i nikt nie przychodzil.Opiekunki stwierdzily ze musial sie odlaczyc jak przechodzili z innej sali.Zastanawiam sie tylko od czego one tam sam
Oddajesz dziecko do przedszkola z pewnoscia ze ma tam dobra opieke a okazuje sie ze lata sobie samo po ogrodzie gdzie bramka byla otwarta bo rodzice juz sie zbierali.Dobrze chociaz ze kawalek trzeba isc do glownej ulicy ale co by bylo gdyby poszedl sobie sam a one nawet by nie zauwazyly
.Sprawe oczywiscie zglosilam do dyrektorki bo nie mam zamiaru tak tego pozostawic
Ma porozmawiac z opiekunkami i wyjasnic sytuacje co dokladnie sie stalo
Dla mnie nie wazne co sie stalo ,wazne ze 3 babki nie zauwazyly ze zaginelo jedno dziecko.Sorki ze tak pisze ale musze sie komus wyzalic