reklama
persefona
Fanka BB :)
Witam się z rana,bo później mnie nie będzie.
Mam dobrą i złą wiadomość: dobra do taka,że noga prawie nie boli!:-) Mąż kupił mi wczoraj jakąś dobrą rozgrzewającą maść i ulżyło mi bardzo
. A zła wiadomość to taka,że choróbsko i mnie dopadło :-(Boli mnie gardło i pociągam nosem. A młodego chyba też coś bierze,bo kicha często.
No ale na wesle idziemy.Mam nadzieję,że się nie rozłożę. ;-)
bra,Matusia buziaki dla waszych szkrabów :***
P.S. Matusia my też robimy właśnie soczki z czarnego bzu i teraz właśnie taki popijam
Mam dobrą i złą wiadomość: dobra do taka,że noga prawie nie boli!:-) Mąż kupił mi wczoraj jakąś dobrą rozgrzewającą maść i ulżyło mi bardzo

No ale na wesle idziemy.Mam nadzieję,że się nie rozłożę. ;-)
bra,Matusia buziaki dla waszych szkrabów :***
P.S. Matusia my też robimy właśnie soczki z czarnego bzu i teraz właśnie taki popijam
Ostatnia edycja:
witam kobitki
Matusia wiem,że czarny bez jest dobry na przeziębienie. Nie znałam tylko jego drugiej nazwy
Buziak dla Majeczki:*
Aina trzymaj się słonko :*
Bra wszystkiego naj dla Lenusi :*
Persefona kurde mam nadzieję,że się nie rozhuśta choróbsko. Przepłuczesz gardło na weselu %%% i może zarazki zabijesz
Cieszę się że z nogą lepiej 
Kurka słonko u nas świeci ale zimno... muszę dla rozgrzewki wziąć się za sprzątanie i prasowanie. Laski miały mi podrzucić swoje ciuchy do prasowania ale widzę,że chyba jednak same się za to wzięły więc dłużej nie czekam
Matusia wiem,że czarny bez jest dobry na przeziębienie. Nie znałam tylko jego drugiej nazwy
Aina trzymaj się słonko :*
Bra wszystkiego naj dla Lenusi :*
Persefona kurde mam nadzieję,że się nie rozhuśta choróbsko. Przepłuczesz gardło na weselu %%% i może zarazki zabijesz

Kurka słonko u nas świeci ale zimno... muszę dla rozgrzewki wziąć się za sprzątanie i prasowanie. Laski miały mi podrzucić swoje ciuchy do prasowania ale widzę,że chyba jednak same się za to wzięły więc dłużej nie czekam

Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bra, matusia buziaki dla maluszków
persefona super że ból nogi minął..
a z chorobą to zgadzam się z jolcią hehehe
a ja wczoraj byłam na zakupkach...
wiecie ja to chyba taka zrzęda jestem
bo w domu i w aycie to mi było niedobrze słabo i wogóle.. ale jak wyszłam do shopping center to jakoś ożyłam
a po poworcie do domu znów połamana
persefona super że ból nogi minął..
a z chorobą to zgadzam się z jolcią hehehe
a ja wczoraj byłam na zakupkach...
wiecie ja to chyba taka zrzęda jestem

bo w domu i w aycie to mi było niedobrze słabo i wogóle.. ale jak wyszłam do shopping center to jakoś ożyłam

a po poworcie do domu znów połamana

Kamcia szoping to chyba na kazda z nas dziala kojaco 
Mi sie dzis nie chce, a tu trzeba chate ogarnac, poprasowac, poprac,... o matko jak mi sie nie chce.... zalamka...
Ale to nic bo po poludniu jedziemy do Ikei bo juz nowy katalog wprowadzili...

Mi sie dzis nie chce, a tu trzeba chate ogarnac, poprasowac, poprac,... o matko jak mi sie nie chce.... zalamka...
Ale to nic bo po poludniu jedziemy do Ikei bo juz nowy katalog wprowadzili...

reklama
jolek kwaskiem cytrynowym spróbuj- ale to najlepiej na świeże plamy
drugi sposob na harcorowe plamy- miarka vanisha plus opakowanie sody- zalać bardzo gorącą wodą i namoczyć w tym aż wystygnie , i potem uprać w 60st
Poza tym jest takie mydełko odplamiające - w rossmanie można kupić, to do zapierania na bieżąco
no a jak ciuszek niekolorowy- to polej zwykłym domestosem(do kibelka :x)potrzyj i do prania.
drugi sposob na harcorowe plamy- miarka vanisha plus opakowanie sody- zalać bardzo gorącą wodą i namoczyć w tym aż wystygnie , i potem uprać w 60st
Poza tym jest takie mydełko odplamiające - w rossmanie można kupić, to do zapierania na bieżąco
no a jak ciuszek niekolorowy- to polej zwykłym domestosem(do kibelka :x)potrzyj i do prania.
Ostatnia edycja: