reklama

Maj 2011

Kamcia, może zrób sobie badania.

Ja od rana robię sok z hyćki. W domu syf, w kuchni sajgon. Wszędzie krople soku i rozdeptane owoce. Idę sprzątać, tylko się zagotują wszystkie słoiki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
trochę się boję pisać,bo jest takie stare przysłowie"nie wywołuj.." bo u nas jeszcze żadne choróbsko się nie przypałętało.Drużyny AZSu nie liczę, bo to nabyte od ..nie wiadomo czego, a wyczytałam nawet teorię ,że od.. tego że ja dziecko z Bebika jestem..
Tym mocniej trzymam kciuki za skarba Bubbles i wszystkie chorujące maluszki

Kamcia nie wygłupiaj, się- oby nic poważnego, a najprędzej przemęczenie

madzik - stosujemy od wtorku i mamy przez 5-7 dni używać aż katar nie przejdzie.ale na razie nie przechodzi jakoś niestety, cały czas charczy i chrumka choć albo mnie albo się przyzwyczaiłam już.

Dobry wieczór!

Piszę w przerwie bo Shreka oglądam :) Kluska już śpi, mąż też :) Zaraz zmykam sie kąpać i chyba też pójdę spać. Padnięta jestem. Niuni już drugi dolny ząbek wychodzi i troszkę marudzi.. Na szczęście nie gorączkuje i noce normalnie przesypia. W dzień za bardzo nie mam czasu na komputer, Niunia w dzień praktycznie w ogóle nie śpi, wiec jeśli nie chodzimy na spacer to bawimy się w domku :)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, żebyście nie myślały że o Was zapomniałam :)
Przesyłam buziaki i życzę dobrej nocy!!

Ja też się witam wieczorową porą
Też oglądam Shreka:-), Kluseczka śpi, padła dzisiaj dość wcześnie, ja też zaraz uciekam spaćku bo jutro ciężki dzień.
Dobranoc :-)

Witam się,

Mały w koń cu padł. Ja też ledwo żyję. Rano byłam u ortopedy z nadgarstkiem, wieczorem u gina z nadżerką. I tu i tu z Małym i mężem. Ciężki dzień.

Spokojnej nocy Wszystim życzę.

Kamcia staruszko Ty naszaa może to nadchodząca jesień tak na Ciebie wpływa... nie jestem lekarzem ale pewnie u Ciebie to paracetamol zaproponują :-(

Marzena ale masz małego śpiocha ..tylko pozazdrościć:)

Matusia a co to jest hyćka??

Jolkaa
ale u Was idzie to ząbkowanie pełną parą:)

Buziaki dla wszystkich chorych mamusiek i ich dzieciaczków i zdrówka życzę.

Aina masz kontakt z Mają?? Miała się odezwać jak na miejsce dojedzie a tu cisza tyle dni. Trochę się martwię.

Nas dzisiaj nie było w domu całe popołudnie. Po lekarzu spacerek. Do domu wpadliśmy na obiadek a potem do znajomych. Młody na koniec tak mi się rozpłakał że nawet cyc go nie uspokoił.:( Teraz padł po kąpieli podczas karmienia.

A ja już wiem skąd ta paczka z Bobovity..moja siostra mnie zarejestrowała na ich stronie :tak:

reklama
jolek, to czarny bez. Już piliśmy do herbaty na kolację. Wyszedł pycha, ale najważniejsze, że na przeziębienia dobry.

Skopiowałam:
Zastosowanie lecznicze bzu czarnego:

Wewnętrzne
Bez czarny głównie stosowany jest w schorzeniach układu oddechowego, takich jak przeziębienie, grypa, angina, zapalenie gardła, czy stany podwyższonej temperatury
Bez czarny ze względu na swoje właściwości stosowany jest także w chorobach nerek oraz w schorzeniach reumatycznych
Zewnętrzne
napary z bzu stosowane w postaci okładów bądź przemywań są doskonałym środkiem leczącym choroby skóry (zapalenia skóry, wypryski, oparzenia)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry