reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Siemka :-)

Miałam wpaść wczoraj jeszcze ale po mam talent był "Step up taniec zmysłów" a że lubie ten film to oglądałam a potem to już lulu. :-p

Widzę że temacik jest" dobre rady pani domu " :-) fajnie myślę że się przyda tylko jak się umawiamy że tam same rady bez komentarzy co by szybko w razie co sobie znaleźć co potrzeba tak hmmm ???

Bra- aha no to Ci mała aparatka ;-)
Persefona-ojj tam ojj tam od razu się uparł w oko laska mu wpadłaś po prostu i tyle :tak:prosimy o jakieś foteczki :-) a tak na marginesie to współczuję choroby i zdrówka życzę !
Kamcia- obiecujemy że postaramy :tak::-) się trzymać wątków a w razie co siebie nawzajem w odpowiednie przeganiać :-)

a u nas ja też nadal przeziębiona :-( katar mam teraz tak gigantyczny że szok więc dzisiaj trudno pije mleczko z miodem i liczę że Filipek nie zareaguje ...

Bra Aina 24tego ma weselicho.. A żelka kiedy ma bo nie pamiętam.?? Ja jestem ciekawa jak Styna, muszę do niej napisać.

Futrzaczku ja myślę,że w nowym temacie to tylko rady bez zbędnych komentarzy, będzie bardziej przejrzysty

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczornie!
Medluje, że przed slubem wszystko zalatwione... wszyściutko! także teraz już mogę siedzieć na BB do bólu i mam taki zamiar. Dzis mój P wraca, wiec moze chwilkę odpocznę:)
Pisałam do Majeczki, przeprasza Maja,że się nie odzywa ale nie ma internetu, do nastepnego weekendu. Podróż do Polski mieli długa i męczącą korki, objazdy itd. Majeczka jak na razie zostaje w Polsce.
Poziomki, Amade, Majowa,Bra buziaki dla maluchów:*
Bra jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz w nowej fryzurce, musisz koniecznie dodac zdjęcie!:tak:
Persefona wracaj do zdrówka kobietko:)

jest coś w telewizji do oglądania??? Muszę na swojego chłopa poczekać a jak mnie coś nie zainteresuje to padne...

jolek wiem kochanie :) miałam na mysli nastrój, bo pamiętam, że tydzień przed ślubem zaczęło do mnie docierac co ma się wydarzyc ;)))

Joluś- to bardzo mi miło bo mam takie same zdanie :tak:
Bra- prosimy zdjęcie , prosimy zdjęcie , prosimy zdjęcie ,prosimy zdjęcie ... :-);-)
Aina- super że wszystko zapięte na ostatni guzik :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry