reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Bra kochanie brzydko powiem,że juz mam hmm... latam na kibelek. Stres mnie dopada, zajadam go:p Martwie się Jasiem, jak sobie dam rade, będe biegała Go karmic a On na górze będzie z Nianią:-)
Joluś o 17.00 zacznie się!! i kurcze... juz za tydzień o tej porze będzie, po ślubie, weselichu i chrzcinach.
Dziś jeszcze poprosilam koleżankę,żeby zagrała nam na skrzypcach. Zobaczymy jak to będzie, no i w ostatniej chwili zmieniłam bukiet:p będą tulipanki:)))

reklama
Hej dziewczynki i maluszki :)
Dawno mnie nie było, ale trochę sie działo i nie miałam jak.
Włosy już wypadają w wolniejszym tempie i dostałam nakaz zażywania witaminek bo miałam 2 tygodnie chodzenia po ścianach, zawrotów głowy, zasłabnięć itp. To niby przez duży apetyt mojego ssaka, a po kilku dniach witaminek wszytko wróciło do normy. Dodatkowo pediatra pozwoliła rozszerzyć dietę małemu więc pod osłona piersi dostaje swoje pierwsze smaczki. Głodomor mały...
U nas pada ;/ Wczoraj młody poszalał na grilu u swojej chrzestnej i wszyscy byli zachwyceni tym jaki już duży i jak sie domagał siedzenia przy stole ze wszystkimi :) towarzyski jegomość. Idę poprasować - jak ja tego nie lubię, ale jak mus to mus... Miłej nocki

Joluś mialo być ok. 120 osób a wyszło 96:) nie wiem czy to dużo czy nie... ale moja koleżanka ostatnio miała wesele na 170 osób to prawie dwa razy moje:)

Kobietki moje uciekam, Bąk śpi więc lece pod prysznic:)
Karaluchy pod poduchy i do jutra:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry