reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka. Przepraszam,że mnie wczoraj nie było,ale korzystaliśmy z pogody. Wieczorem nawiedziła nas mega burza i ulewa:/ No i dziś przez to pogoda do doopy!!!

Persefona
trzymam kciuki,żebyś jednak zaliczyła egzamin &&&&&&&&&

Jaipur urlop za pasem :)

Hope ale smakowitości tu nam wstawiasz:)

Madzik
a kiedy ktoś za Ciebie będzie pracował?

Aina kochana ucałuj i wyściskaj Jasiulka. Popłakałam się czytając Twojego posta. Biedny maluszek.
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało się odstawić Jasieńka od cyca &&&&&&&&&&&&&

Futrzaczku
ktoś musi przegrać żeby wygrać mógł ktoś :):) U siostry super było. W sobotę grill mimo deszczu. Objadłam się agrestu przy okazji (wieki nie jadłam), a wieczorkiem kibicowanie:)
W niedzielę zaliczyliśmy super spacer i wesołe miasteczko:) He he mamuśka sobie trochę dzieciństwa przypomniała:)

Alex co nic nie znalazłaś dla siebie na zakupach??

Lepi współczuję mega migreny. Oby już małpa nie wróciła!!!!!!!!!!!! Też się boję burzy:(

Styna pogoda Wam na ten urlop dopisuje:) Igor wczoraj też nauczył się pić z butli z dzióbkiem i ze słomki, a niekapka nie rusza:/
To Was siostra załatwiła:)

Basiekk fajowo że wesele udane:):)

Karolq a może się z Basiekk na jednej imprezie będziecie bawić ;-)

Aina olać sąsiadów!!! Zobaczysz z nocy na noc będzie lepiej.

Ech młody się obudził więc uciekamy na miasto coś na obiad zakupić. Resztę wątków nadrobię później.

Witam
Aina pierwsza noc najgorsza teraz już z górki, ucałuj malucha.
Jolek Nadia z typowego kubka niekapka też nie chce pić ale butelka po kubusiu (kapek) jej spasowała a ten niekapek po kubusiu jest taki sam jak kapek i chyba się nie zorientowała że podmieniłam. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam:blink: No a już wogóle furrorę robi stary kubek tatusia (15 letni) to jest zwykły kubek plastikowy ze słomką tak jakby wtopioną, zrobie zdjęcie i pokaże o co chodzi.

Ainka no my w nocy tez cycamy i to dość często:( I tez mam zamiar sie za to zabrać ale jakoś boje się tego, ale niestety tez będę musiała. Więc pewnie czeka mnie to samo, bo Oli jak się w nocy przebudza i próbuję go tylko poprzytulac i pobujać to od razu z zawziętością szuka cycka, pręży się, wyrywa, płacze. Serce się kraje ale przecież w końcu trzeba jakoś przestać cyckować, a bez bólu dla obu stron sie nie obędzie.

Jolek no jakoś nic mi w oko nie wpadło z resztą w sumie to dla mnie czasu już nie było, bo musieliśmy juz wracać, a ja na szybkiego nie lubię kupować.

Styna kubusiowy kapek i niekapek??????????????Są dwa rodzaje tych butelek???

Alex to teraz sama na szoping musisz się wybrać:):)

Pogoda się poprawiła i zaliczyliśmy spacer przed i po obiadku. Młody drodze powrotnej zasnął i śpi do tej pory.Wesoły wieczór mnie czeka:):)

Dziekuje dziewczyny za wsparcie, Jasiek zasnął i czekam,,, powiem szczerze,że z bólem brzucha:-(
Alex widzę,że nasi chłopcy są identyczni, zakochani w cycach. Będę za Was z całych sił trzymała kciuki jak już podejmiesz taką decyzję, trudną decyzję. Masz rację bez bólu się nie obejdzie, bez żalu,płaczu. Chociaż z całego serca Wam tego życzę. Ja tez to strasznie przeżywam, przywiązałam się do tego rodzaju więzi.. durna baba ze mnie.
Joluś Iguś już wstał??:)

cześć laski,

współczuję cycującym, że będziecie musiały "odstawić w nocy".Nie wiem czy bym dała sama radę, na szczęście syn mnie wyręczył, kompletnie sam, bez pomocy, bez dopajania woda itd.

Futrzaczku będziemy w Sopocie, właściwie to wynajeliśmy mieszkanko w Gdańsku Jelitkowie, no ale mówi się,że w Sopocie:-D

Aina Iguś pospał dwie godzinki. Wstał o 18:45. Wciągnął pierogi z truskawkami, zapił koktajlem i śmiga teraz za piesem:):)

nerwa załapałam...jutro u nas zimnice zapowiadają i deszcz:/ gdzie to lato co kilka dni temu zapowiadali??!!

reklama
Jolek tak są dwa rodzaje kapki są na tych małych butelkach tych które wchodzą zamiast szklanych a niekapki są na tych kubuś play i waterrrr. Jak on ci o 18:45 wstał to o której pójdzie spać??

Do góry