reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Laski a Wy nie przeginacie troszeczkę??!! Gdzie wszystkie jesteście?????????????

U nas wieczorem wielki lament bo tata po raz kolejny obciął Igirmu włosy. Musieliśmy mu skrócić bo jakieś krostki mu wyskakują, nie wiem czy to od potu czy od czego:confused: Codziennie mam mytą główkę a się jeszcze coś pałęta. Teraz dzieć ma króciuteńkie włosy i loków też niet :(

Jolek dziś doczytałam o zasłabnięciu :-( Mam nadzieję, że to jednorazowe. Nabieraj sił.
Futrzaczku wyścigi super, można łatwo się wciągnąć choć na początku była dla nas czarna magia. Ogólnie tyle wygraliśmy co straciliśmy :-D
Lepi wspaniale, że pogoda dopisała. Super, że wypoczeliście.

Ale gorąc... Mimo to udało nam się pojechać przed zamknięciem sklepów i zamówić szafki łazienkowe i łóżko. Teraz tylko czekać. Mam nadzieję, że tym razem będzie ok.

Jolek krostki? A naszego Małego chyba coś pogryzło, wygląda strasznie, najgorzej że powieka też pogryziona, cała opuchnięta. Biedny cały. I nawet nie wiadomo kiedy. Ktoś powiedział, że to uczulenie inny że wirusówka. Ja wiem, że to pogryzienie, bo ja też mam kilka. Tylko 1 takie brzydkie napuchnięte. A Mały wszystkie wielkie i sączące sie, pewnie meszki. 1-y raz go tak urządziły :-(

Ostatnia edycja:
Hej
Ypra biedaczek z Krzysia, może Fenistylem Go posmaruj.
Jolek ciekawa jestem jak Igus wygląda z krótkimi włoskami:)
Lepi super, ze urlopik udany:)

my może w weekend tez wyskoczymy nad morze ale to na razie tylko plany zobaczymy co z tego wyjdzie...

o nie,jolek, paskudna matko, obciełaś taki piekny zaczes.Na co teraz będzie łapać laseczki?:-p trzeba będzie z nimi gadać itd, a tak wystarczyło zarzucić czupryną.

u nas też pogryzienia przez meszki się zdarzyły(też miał oczko zapuchnięte), fenistil pomaga do smarowania i w kroplach.

ja tam nie kraczę, ale pogoda ma się popsuć,więc z tymi planami na weekend to nie szalejcie

No tak Jaipur znad morza wróciła to i pogodę odmówiła :-p:-p
Ciotka nie martw się zaczes jeszcze jakiś jest. jak Igi pozwoli to mu cyknę jutro fotusię i się pochwalimy :)

I to nie ja obcięłam tylko tatinek :-p

reklama
Do góry