reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Styna moja siostra buntu nie zrobi bo to taka doopa jest!
Lipa z tą sukienką wyszła. Ja odkąd zaliczyłam wtopę bo nie przeczytałam wszystkiego na allegro i przyszedł nam rowerek bez bujaka teraz czytam wsio od deski do deski.

Moja kumpela na szybko kupowała synowi sanki ubiegłej zimy obrazek zobaczyła ładne zamówiła tylko że zdjęcie było z bliska aby dobrze było widać a sanki były dla lalek i miały 20 cm:-D:-D:-DJej mina jak je rozpakowała była bezcenna:-D:-D:-D

Alex Nadii raz się udało zasnąć jak siedziała tatusiowi na brzuchu siedzi siedzi i nagle jej głowa poleciała i zasnęła:-D:-D:-D Jak myśmy się wtedy uśmiali.:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam u nas słoneczko przygrzewa :-) dzisiaj się w basenie pochapałysmy naszym ogrodowym :-)
przedwczoraj byłam na urodzinkach , wczoraj tak samo na kolejnych :-)
same imprezy :-p hehe do tego ładna pogoda i też ma trochę na głowie więc nie miałam czssu w te 2 dni :*
a jeszcze modlę sie o słońce na jutro żeby móc sie poopalać troszkę ;-)
jaipur o "moniu" mam to samo zdanie co Ty .. znam i starsze dzieci ssące smoka niż 2 lata .. no i nawet 6 letnie dziecko pijące mleko z butelki! AVENTU :szok: normalnie myslałam że padnę jak to zobaczyłam.. ale to czytse lenistwo rodziców
futrzaczku co sie stało kochana???? jet teraz Vi tylko :-p i tymczasowo będzie tak jak jest .. :sorry:
ypraaaaa gratulacje :-)

styna no ten 6 latek cały czas pije.. wczoraj miałam okazję być na jego urodzinach to popijał w kuchni wieczorną porcję mleka :-p hehe
normalnie załamałam się :-D
tak samo znam 5 latka robiącego jeszcze na noc w pieluchę też tu w ie... też sie załamałam.. już sie załamywałam jak młodszy 2,5 latek nadal chodzi w pieluszce chociaż innych kolezanek dzieci też w wieku Vi chodza w pielusze co mnie równiez załamuje :-p
ale to jeszcze da się jeszcze o tyle przeżyć o ile widzi sie tych starszaków :szok: których już się przezyć nie da... :-p

Ostatnia edycja:
Witka :-)

Jolek
rodziców się nie wybiera, masz swoją, malutką rodzinę o którą trzeba dbać, z resztą rodziny warto czasem tylko na Święta a i to nie zawsze ;-) Śpiący Igorito cudowny! Moja tak nigdy nie zaśnie...

Styna się uśmiałam, sanki dla lalek :-D:-D

Jak mój brat się urodził to też koniecznie chciałam pić z butelki ze smoczkiem, chciałam się znowu zdzidziusiować i mama robiła dwie butle. Miałam wtedy 4-6 lat. I co, normalna jestem :-p:rofl2::-D

Chyba:dry:

Znam też sporo dzieci - głównie chłopców - które noszą pieluchę jeszcze w wieku 3.5 roku i nie jest to specjalnie rzadko spotykane, dlatego przedszkola z góry zakładają, że dziecko musi sygnalizować potrzeby aby być przyjętym do trzylatków.

Witam. Kobiety a gdzie Wy??

Hope ciekawe kto Ci tak nakłamał że Ty normalna jesteś

Młody dziś znówu zasnął sam na kanapie,ale jak go przełożyłam do łóżeczka to się obudził i już nie śpi

Wiatr nam trochę ustał, słonko świeci więc popołudniu będzie spacer :) A teraz zmykam na kawę skoro Wy jeszcze śpicie.

reklama
Hejka :-)

ja nie śpię ja! też piję kawusie i czekam aż moja gadzinka mała zaśnie ale coś dziś mu nie idzie :-D

dziś cudny dzień cudna data ! :-) ohh i ahhh :-) he he he

Vi - wskocz na :ninja2:
Joluś- super że na twisterku ćwiczysz :tak: i powiedz jak jest bolą boczki ? warto? ehh dzieci się nie rusza jak już śpią bo zawsze się obudzą niestety :confused2: znam to :baffled:
Karolqa- wybawcie się dobrze - miłego wypoczynku!

Do góry