reklama
Styna moja siostra buntu nie zrobi bo to taka doopa jest!
Lipa z tą sukienką wyszła. Ja odkąd zaliczyłam wtopę bo nie przeczytałam wszystkiego na allegro i przyszedł nam rowerek bez bujaka teraz czytam wsio od deski do deski.
Moja kumpela na szybko kupowała synowi sanki ubiegłej zimy obrazek zobaczyła ładne zamówiła tylko że zdjęcie było z bliska aby dobrze było widać a sanki były dla lalek i miały 20 cm

Jej mina jak je rozpakowała była bezcenna

Alex Nadii raz się udało zasnąć jak siedziała tatusiowi na brzuchu siedzi siedzi i nagle jej głowa poleciała i zasnęła

Jak myśmy się wtedy uśmiali.

Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam u nas słoneczko przygrzewa :-) dzisiaj się w basenie pochapałysmy naszym ogrodowym :-)
przedwczoraj byłam na urodzinkach , wczoraj tak samo na kolejnych :-)
same imprezy
hehe do tego ładna pogoda i też ma trochę na głowie więc nie miałam czssu w te 2 dni :*
a jeszcze modlę sie o słońce na jutro żeby móc sie poopalać troszkę ;-)
jaipur o "moniu" mam to samo zdanie co Ty .. znam i starsze dzieci ssące smoka niż 2 lata .. no i nawet 6 letnie dziecko pijące mleko z butelki! AVENTU
normalnie myslałam że padnę jak to zobaczyłam.. ale to czytse lenistwo rodziców
futrzaczku co sie stało kochana???? jet teraz Vi tylko
i tymczasowo będzie tak jak jest .. 
ypraaaaa gratulacje :-)
przedwczoraj byłam na urodzinkach , wczoraj tak samo na kolejnych :-)
same imprezy
hehe do tego ładna pogoda i też ma trochę na głowie więc nie miałam czssu w te 2 dni :*a jeszcze modlę sie o słońce na jutro żeby móc sie poopalać troszkę ;-)
jaipur o "moniu" mam to samo zdanie co Ty .. znam i starsze dzieci ssące smoka niż 2 lata .. no i nawet 6 letnie dziecko pijące mleko z butelki! AVENTU
normalnie myslałam że padnę jak to zobaczyłam.. ale to czytse lenistwo rodzicówfutrzaczku co sie stało kochana???? jet teraz Vi tylko
i tymczasowo będzie tak jak jest .. 
ypraaaaa gratulacje :-)
_Roszpunka_
styna no ten 6 latek cały czas pije.. wczoraj miałam okazję być na jego urodzinach to popijał w kuchni wieczorną porcję mleka
hehe
normalnie załamałam się
tak samo znam 5 latka robiącego jeszcze na noc w pieluchę też tu w ie... też sie załamałam.. już sie załamywałam jak młodszy 2,5 latek nadal chodzi w pieluszce chociaż innych kolezanek dzieci też w wieku Vi chodza w pielusze co mnie równiez załamuje
ale to jeszcze da się jeszcze o tyle przeżyć o ile widzi sie tych starszaków
których już się przezyć nie da... 
hehe normalnie załamałam się
tak samo znam 5 latka robiącego jeszcze na noc w pieluchę też tu w ie... też sie załamałam.. już sie załamywałam jak młodszy 2,5 latek nadal chodzi w pieluszce chociaż innych kolezanek dzieci też w wieku Vi chodza w pielusze co mnie równiez załamuje
ale to jeszcze da się jeszcze o tyle przeżyć o ile widzi sie tych starszaków
których już się przezyć nie da... 
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
a ja sobie właśnie popijam ajerkoniaczek na "odstresowanie" ;-)
ale widzę że już wszystkie śpią
więc dobranoc :-) idę na film
ale widzę że już wszystkie śpią
więc dobranoc :-) idę na film
Hope
podwójna mama :-)
Witka :-)
Jolek rodziców się nie wybiera, masz swoją, malutką rodzinę o którą trzeba dbać, z resztą rodziny warto czasem tylko na Święta a i to nie zawsze ;-) Śpiący Igorito cudowny! Moja tak nigdy nie zaśnie...
Styna się uśmiałam, sanki dla lalek

Jak mój brat się urodził to też koniecznie chciałam pić z butelki ze smoczkiem, chciałam się znowu zdzidziusiować i mama robiła dwie butle. Miałam wtedy 4-6 lat. I co, normalna jestem

Chyba
Znam też sporo dzieci - głównie chłopców - które noszą pieluchę jeszcze w wieku 3.5 roku i nie jest to specjalnie rzadko spotykane, dlatego przedszkola z góry zakładają, że dziecko musi sygnalizować potrzeby aby być przyjętym do trzylatków.
Jolek rodziców się nie wybiera, masz swoją, malutką rodzinę o którą trzeba dbać, z resztą rodziny warto czasem tylko na Święta a i to nie zawsze ;-) Śpiący Igorito cudowny! Moja tak nigdy nie zaśnie...
Styna się uśmiałam, sanki dla lalek

Jak mój brat się urodził to też koniecznie chciałam pić z butelki ze smoczkiem, chciałam się znowu zdzidziusiować i mama robiła dwie butle. Miałam wtedy 4-6 lat. I co, normalna jestem

Chyba

Znam też sporo dzieci - głównie chłopców - które noszą pieluchę jeszcze w wieku 3.5 roku i nie jest to specjalnie rzadko spotykane, dlatego przedszkola z góry zakładają, że dziecko musi sygnalizować potrzeby aby być przyjętym do trzylatków.
Witam. Kobiety a gdzie Wy?? 
Hope ciekawe kto Ci tak nakłamał że Ty normalna jesteś

Młody dziś znówu zasnął sam na kanapie,ale jak go przełożyłam do łóżeczka to się obudził i już nie śpi
Wiatr nam trochę ustał, słonko świeci więc popołudniu będzie spacer
A teraz zmykam na kawę skoro Wy jeszcze śpicie.

Hope ciekawe kto Ci tak nakłamał że Ty normalna jesteś

Młody dziś znówu zasnął sam na kanapie,ale jak go przełożyłam do łóżeczka to się obudził i już nie śpi
Wiatr nam trochę ustał, słonko świeci więc popołudniu będzie spacer
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-)
ja nie śpię ja! też piję kawusie i czekam aż moja gadzinka mała zaśnie ale coś dziś mu nie idzie
dziś cudny dzień cudna data ! :-) ohh i ahhh :-) he he he
Vi - wskocz na
Joluś- super że na twisterku ćwiczysz
i powiedz jak jest bolą boczki ? warto? ehh dzieci się nie rusza jak już śpią bo zawsze się obudzą niestety
znam to 
Karolqa- wybawcie się dobrze - miłego wypoczynku!
ja nie śpię ja! też piję kawusie i czekam aż moja gadzinka mała zaśnie ale coś dziś mu nie idzie

dziś cudny dzień cudna data ! :-) ohh i ahhh :-) he he he
Vi - wskocz na

Joluś- super że na twisterku ćwiczysz
i powiedz jak jest bolą boczki ? warto? ehh dzieci się nie rusza jak już śpią bo zawsze się obudzą niestety
znam to 
Karolqa- wybawcie się dobrze - miłego wypoczynku!