reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Od samego rana takie pyszności na forum:p

Widzę wszystkie korzystają z pogody, więc i ja podpisuję listę a jak młody wstanie jedziemy do ZOO. Czekam też na odzew czy Andzia jedzie z nami czy się byczy na plaży :p

reklama
jolek dla ciebie wklejam następne ciacho- tort pavlova (czyli bezę ze śmietaną i malinami:-))
Trochę sie obawiam takiej zgrai dzieciaków:rofl2:
Prezes regeneruje siły na dzikie grasowanie z kolegami.

Załączniki

• P8190784.jpg
    P8190784.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Witam sie i zjadam wszystkie ciasta jaipurowe mniam! to jest to!

Ale upal!

Jolus super, ze do Zoo wybywacie, milego! u nas za goraco na takie wycieczki dzisiaj, szkoda ... Przyczepka dwuosobowa, wiec duzo miejsca.

Kamcia - po ulicach nie jezdzimy, w upal nie jezdzimy, klima jest bo z przodu siateczka, a spac dziecku bym w tym nie pozwolila. To opcja na krotkie, bezpieczne trasy.

Basiekk
milego urlopowania! w domku jestescie?czy gdzies wyjechani??

Jak piszczuś niszczuś wstanie to jedziemy na dzialke do prababci, zerwac jej wszystkie malinki :))
.. drugi trzonowiec u nas wylazi, jeczymy bardzo dzis, a to dopiero poczatek buuuuuuuu

Hejka :-)

ja na początek też pożeram Ewci ciasta! mmmm pychaaa!!!1

u Nas dziś mega upał , byliśmy u Hanusi , chłopaki się poplusiały , mama odsapnęła i ogólnie fajnie.

Buziaki i mam nadzieję że wszystko co miało to się dziś udało! :)))

Jaipur ale pyszności, chętnie bym skosztowała tych Twoich wypieków:)

A ja stoję na balkonie i słucham koncertu Radia Zet, który właśnie leci na TVP2, bo ja bardzo blisko mieszkam hali łuczniczki na której odbywa sie ten koncert i normalnie słychać Go nawet u mnie w domku:) Tak więc obraz mam z TV a dźwięk w realu heheh.

Wspaniałe ciasta i ja się piszę na degustację ;-)
Miało być upalnie, a tu wiatr i pochmurno. Jak wyszło słoneczko to wskoczyłam na chwilę do jeziora, gdzie mój małżonek już pluskał. Mały został z dziadkami, jeszcze ma katarek i jest taki nieswój.
Maja Pola ma super przyczepkę, może kupimy taką w przyszłości.
Strasznie jestem śpiąca, uciekam do wyrka, dobranoc :-)

Wpadam dokończyć serniczek a tu jeszcze beza mnie czeka do pochłonięcie :-D:-D

Dziewczynki w Zoo było fajnie.Igor zauroczony ilością zwierząt, ale nawet jak dla niego za dużo tego wszystkiego i pod koniec już mu wsio ryba czy to kotek, ptaszek czy koza:p Padł nam w drodze powrotnej.
Futrzaczku fajnie że odsapnęłaś.

Alex
zazdroszczę, poszłabym sobie na taki koncert:)

Jaipur dziękuję za ciacha:) Czekam na obiecany przepis sernika:)

Maja to współczuje marudzenia u nas ostatnio też było na zęby:/

Ypra jeszcze urlopujecie?? U nas ciepło. Teraz na termometrze jest 26 stopni :szok:

Uciekam spać bo padam na twarz:)

Witajcie,

jaiupur - ślinka cieknie na sam widok...
Maja - super fura dla Polci :-D
basiek - super, że jesteś zadowolona z urlopu:-)
joluś - nasze plany niestety nie wypaliły - M ma jelitówkę, więc ZOO mam nadzieję, w przyszły weekend. a co do pytania o malucha, to nadal go mamy, obok skody octavi. Pomykam nim do pracy, bo mniej pali... a i w mieście wszędzie sie wciśnie:-D ale Zochny nigdy bym do niego nie wpakowała:no:
hope - udanego wypoczynku

aha, joluś - my też wczoraj z M zaprawialiśmy ogórki kiszone, a małosolne będziesz miała za 3-4 dni, później się ukiszą do końca i będą zwykłe kiszone ;-)

ok, czas spać, bo dziś mieliśmy pobudkę 5.30:-:)wściekła/y::baffled: Zocha mnie wykończy - nawet w weekend nie moge odespać:baffled:

maja no ja nie mówię że wy tak jeżdzicie ;-) tylko co widziałam i słyszałam... nie zwróciłam uwagi czy to dziecko co widziałam miało siatkę z przodu bo patrzyłam na czerwoną twarzyczkę ...
fajnie takim czymś po lesie byłoby pojeździć sobie :-) tak mysle :-)
jaipur no a ja miałam sernik robić ale mi się nie chciało :-p zrobię jutro wieczorem .. dziś miałam jakiegoś dziwnego nerwa na wszystko więc niczego się nie dotykałam ;-)

reklama
Witamy z rana z Igorkiem:)
Gdzie się wszystkie śpiochy podziały????
Nam pobudkę zrobiła dziś po 7mej wyjąca straż pożarna...Myślałam że to kilka wozów a to jeden tak hałasował, nie miał jak przejechać i w korku stał:/ Z jednej strony dobrze,że tak hałasowała bo tatę obudziła do pracy-zaspał:)
Ciepełko u nas od rana więc idziemy ogarnąć chatkę i spydamy na dwór :p

Ostatnia edycja:
Do góry