reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam sie
W koncu poczytalam maj, ale juz nic nie pamietam, jestem tak zmeczona ostatnimi 2dniami, ze chyba padne zaraz na twarz.. i slysze ciagle 'mama mama mama mamam mamamam mamam mama mama ' ............... Terromiś poszedl spac po 22!
Po szczepieniu okej, zadnej goraczki i zadnej sennosci, jak zawsze, drzemke se walnela poznym popoludniem..

Heehehe Jolus widzialam Twoje pytania :))) wiec tak, siostra wrocila juz do domu, na stale, wystraczy wakacji i podrozy zycia, jeszcze ukonczenie studiow przed nia.. ja posiedzialam za dlugo troche, ale tak wyszlo, w sumie dobrze, ze juz wrocilysmy i udalo nam sie :p no ale cudow nie ma. i nie wiem co tam jeszczcze pisalas :p :****

Styna Ty sie odzywiasz po nocy zas! ja caly tydzien bez auta :/ musze cos pokombinowac z tym naszym spotkaniem, jaki dzien by Wam odpowiadal najbardziej?

reklama
Bry:-)

My mamy długi weekend, balujemy i lenimy się ostro od wtorku:-)
A jutro nad morze :confused2: Ciężki dzień będzie :cool:

Maja oby bez ekscesów po szczepieniu, efekty mogą pojawić się dopiero po 5-7 dniach, typu wysypka lub gorączka.

Miłego weekendu :-)

Witam mój łobuz mnie wykończy pranie mi z suszarki pościągała:confused2:
Maja od pon do piątku nie ma to dla nas znaczenia jak ci wygodniej:tak: Jeden dzien tylko ide do fryzjera ale siorka mi jeszcze nie powiedziala na kiedy mnie zapisała.

Hejka :-)

witam się kawusią :tak: między sprzątankiem :)

Pogoda cudna i jak Filiś wstanie to idziemy na spacerek , a po południu podjedziemy wichurkę obok na festyn zobaczymy co będzie ciekawego. :-) Jutro może jakieś jeziorko bo ma być upalnie hmmm zobaczymy.

Hope- marudo! morze wspaniałe morze! uhhhh :)))
Maja- fajnie że terromiś :-D po szczepieniu bez problemów , a dla Ciebie fluidki siły!~~~~~` :))))
Styna- powodzenia! :-)

hallo a gdzie reszta ??? :))) :*

Hej laseczki. Sorki za wczorajszą nieobecność. Miałam intensywnie latany i robiony dzień. Do tego popołudniu wzięłam się za robienie ogórków w słoiki (mój pierwszy raz). Bawiłam się z tym do 22giej i już potem nie miałam siły nadrabiać.
Melduję,że Igiemu przebiła się dolna trójeczka:) Jeszcze jedna i piąteczki nam zostaną:):)

Styna a jakieś zdjęcia z wycieczki Nadii masz??? TO niania kasowna każdemu zabawki kupuje:) A powiedz ona sama z dziećmi na te wycieczki jeździ czy ma kogoś do pomocy???
Winko i kebab??? Niezła mieszanka :confused2:
Udanego wypadu do PL. Super zabawy na weselu i oby udało Wam się z Mają spotkać:tak:

Marzena my wczoraj też mieliśmy pogodę do duszy, słońce tylko na chwilę się pokazało. Zresztą dziś jest to samo. A jak tam Paula i jej choróbska?Wsio ok z nią??

Futrzaczku zazdroszczę tej wycieczki. U nas jest w Malborku dinopark i w Łebie też bym się chętnie wybrała,ale zostawię to do zeszłego roku jak Igi większy będzie.Moja siostra teraz w tym parku w Malborku była i powiedziała,że warto jechać. Kilka dni temu wpadła mi w ręce ulotka z Ocean Parku z Władysławowa i widzę,że też super miejsce musi być:)

Jaipur no tak tata zapalony gracz:)No ale chyba przywiezie wam coś od tych żabojadów???

Madzik oby Juliś szybko się przystosował do żłobka:)

Lepi i jak tam zdrowie Twojego małża? Udało Wam się do tego ZOO wyskoczyć??? A powiedz mi wy dalej maluszkiem jeździcie??? My też się wybieramy do Zoo do Gdańska ale chwilowo nie ma jak bo tata weekendy ma pracujące:( do tego boje się,że z tym moim małym animalsem nie wyjdę stamtąd szybko :-D

Alex super że bibka udana i Olinek się wyszalał:)

Majunia
no w końcu:):) Siostra zadowolona z wycieczki?? A ona tam nie studiowała???
Kochana czemu za długo posiedziałaś? Należał Ci się odpoczynek od tego wszystkiego:*

Hope udanego wypadu nad morze:)

Hej laseczki :))
Piekna pogoda!
Mielismy do ZOO uderzyc dzisiaj, ale jakos pozno sie zrobilo, wiec byly rowerki i krolewna w swojej karocy jechala.
Przyczepka teraz jak ulal pasuje - wielkaaaa roznica byla - bo ostatni raz jechalismy w kwietniu chyba! Podobalo jej sie!

No a potem bylam u "Jaipur" :-D:-D
Duzy domek, duzy ogrodos, pod laskiem no i hamaczek byl!

Teraz chwilowo w domu, pieczemy łosośka na obiad, a raczej kolacje, i potem do sklepu, i Leroya jeszcze mam nadzieje zdazymy.

Jolus - tak ona tam studiowala tez, ale to byl taki jakby dodatkowy semestr, teraz ma jeszcze jeden w DE i ende.
Bali super, ale pobliskie wyspy Gili to jest bajka... np takie Gili Meno - mowi Wam to cos?? jak ktos czytal 'Modl sie, jedz kochaj' to byl oczyma wyobrazni :-D ach.... Reszte mam for you :ninja2:

Styna
- ja tez mam fryzjera w tygodniu i jeszcze nie wiem jaki dzien. Dobrego lotu! Jestescie pewnie juz w PL.

Cześć laseczki,

jolek to Igi ma tyle samo zebali co junior:-) Tato nam przywiezie siebie.I pieniążka:-D kupić nic raczej nie zdąży, chyba ,że na lotnisku.
maja masz taką amortyzowaną przyczepkę? opowiedz coś o niej:-)
no i rzecz jasna , fajnie,ze wpadłaś w odwiedziny:-D;-)

u nas dzień zakupowy, najpierw na targu, Prezes targował się:-D i wyłudzał usmiechy.Plus jedno jabłuszko:-D
Potem do obi, potem po zakupy na jutrzejsza bibkę(będzie razem 4 dzieciaków, nie wiem czy napisze do Wam po niedzieli, mogę tego nie przeżyć- jeden ma 2 lata, drugi 11mcy, trzeci 6mcy), a potem jeszcze po kwiatki, bo zawsze trzeba coś dosadzić w ogródku.
Niestety nie zabrałam mu jedzenia(tylko picie), a zeszło nam trochę , więc kupiłam mu po drodze coś co się zwie- Lubiś, sniadanko bla bla. Pomijam,że to sam syf i cukier, ale w tym sklepie naprawdę nic nie było. No ale najlepsze- rozpakowałam i dałam do rączki połowę a sama usadowiłam się za kierownicą. Nagle słysze dzikie rechoty:-D mlaskania i pokrzykiwania "niam, niam, doble" Dzieciak jak nakręcony gadał , oczywiście umazał łapy, potem je oblizywał przez całą drogę.No własnie- tak działa chemia :rofl2: i mega dawka cukru:rofl2: Bałam się ,że mi wystrzeli w fotelika:-p

Podpisuję listę weekendową:)
Jaipur, miłej imprezki!
Maja, zazdraszczam łososia, też bym chętnie zjadła:)
Jolek, gratulacje dla Igorka z okazji kolejnego zębola!
Hope, powodzenia nad morzem, ponoć pogodę macie gwarantowaną:)
Alex, dobrze, że Oli walczy o swoje, przyda mu się to:)

Byliśmy dziś u znajomych, młody się wybawił z koleżankami. Jedna z nich jest z Julkiem w jednej grupie w żłobku, więc mam nadzieję, że mu będzie łatwiej przez to.
Miłego weekendu wszystkim!

reklama
Maja a gdzie zdjęcia Polci w przyczepce???

Jaipur to dzionek intensywny:) Och już widzę te czarujące uśmiechy Juniorka a potem jego śmieszek:):) Matka pół lubisia to on się tym nie najadł:/ Kolega z września też będzie na bibce???

Madzik no to Julkowi raźniej będzie z koleżanką, a może i jakaś miłość z tego będzie:)

Ja dalej działam z ogórkami, ale to już końcówka. I prasowanie mnie jeszcze czeka:/

Pozdrowienia od Agacio. Troszkę jej się nazbierało w domu i dlatego chwilowo nie zagląda,ale obiecała,że wróci. Buziolki też przesyła

Do góry