Witam sie
W koncu poczytalam maj, ale juz nic nie pamietam, jestem tak zmeczona ostatnimi 2dniami, ze chyba padne zaraz na twarz.. i slysze ciagle 'mama mama mama mamam mamamam mamam mama mama ' ............... Terromiś poszedl spac po 22!
Po szczepieniu okej, zadnej goraczki i zadnej sennosci, jak zawsze, drzemke se walnela poznym popoludniem..
Heehehe Jolus widzialam Twoje pytania
)) wiec tak, siostra wrocila juz do domu, na stale, wystraczy wakacji i podrozy zycia, jeszcze ukonczenie studiow przed nia.. ja posiedzialam za dlugo troche, ale tak wyszlo, w sumie dobrze, ze juz wrocilysmy i udalo nam sie
no ale cudow nie ma. i nie wiem co tam jeszczcze pisalas
:****
Styna Ty sie odzywiasz po nocy zas! ja caly tydzien bez auta :/ musze cos pokombinowac z tym naszym spotkaniem, jaki dzien by Wam odpowiadal najbardziej?
W koncu poczytalam maj, ale juz nic nie pamietam, jestem tak zmeczona ostatnimi 2dniami, ze chyba padne zaraz na twarz.. i slysze ciagle 'mama mama mama mamam mamamam mamam mama mama ' ............... Terromiś poszedl spac po 22!
Po szczepieniu okej, zadnej goraczki i zadnej sennosci, jak zawsze, drzemke se walnela poznym popoludniem..
Heehehe Jolus widzialam Twoje pytania
Styna Ty sie odzywiasz po nocy zas! ja caly tydzien bez auta :/ musze cos pokombinowac z tym naszym spotkaniem, jaki dzien by Wam odpowiadal najbardziej?
Ciężki dzień będzie 
Jeden dzien tylko ide do fryzjera ale siorka mi jeszcze nie powiedziala na kiedy mnie zapisała.
po szczepieniu bez problemów , a dla Ciebie fluidki siły!~~~~~` 
i mega dawka cukru