reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Jaipur- aaa takie buty! spoko niech gra ale i wygra :-p a Wy się z Prezesikiem też dobrze bawcie :-)

Edit: uciekam robić obiadek :* miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z herbatą:)
Julek był w żłobku, teraz śpi. Nie jest idealnie niestety, bo płacze, ale ponoć to nieuniknione:) Obiadu dziś tam też nie chciał zjeść, za to w domu ładnie pochłonął całą porcję. Panie mówią, że potrzebuje jeszcze trochę czasu, ale rokowania są dobre.
Jakieś hałasy na klatce i co chwilę mi się wybudza, że też akurat teraz muszą sobie sąsiadki pogaduchy urządzać:wściekła/y:
Jak wstanie to wybierzemy się do pediatry, żeby go obejrzała po tej ostatniej dziwnej historii.
Może też się zdrzemnę chwilę:)
Miłego dnia kobity!

My już po pysznym obiadku , teraz jeszcze tylko mamusia musi pomalować pazurki , zrobić delikatny make up i uciekamy do Wrocka na plac zabaw i do babci na kawkę.

Buziaki i do wieczorka :*

Madzik- powolutku a Julek się oswoi z nową sytuacją zobaczycie :* mam nadzieję że z jego zdrówkiem też będzie już wszystko ok :))

Witam się, bo od rana zaglądam, ale się nie przywitałam :zawstydzona/y:

madzik - takie "uroki" mieszkania w bloku - u nas tez stale jakieś hałasy. Wczoraj M mi pisał wściekły, że Zosia co chwilę się wybudza z krzykiem, bo ktoś wierci, a dziś ta sama historia - koszą trawę:baffled:

jaipur - udanej niedzielnej imprezki:-)

My jutro wybieramy się (wreszcie!) do Poznania do ZOO, bo zapowiadają ładną pogodę. Tylko nie wiem, czy M będzie w stanie jechać, bo dziś w nocy i z rana miał temp. - przeforsował się chyba na basenie... do tego sprzedaliśmy dziś starą kanapę i właśnie mi dzwonił cały wykończony, że wynieśli ją jakimś cudem z nowym właścicielem z naszego 3 piętra... mam nadzieję, że przepuklina mu sie nie powiększyła od tego (ma malutką pępkową).
Pogodę zapowiadają na weekend, więc mam radochę jak dziecko:-D

na razie to tyle.

Halooo ????

dzieciaki śpią , ja relaksuje się Kasztelanem ;-) i orzeszkami :-D - dziś dzień bezdietkowy:-p:zawstydzona/y:

a Wy jak zaczynacie weekend i co planujecie ?
Lepidoptera- ma plany super! oby tylko mężuś zdrów był :tak:

Lepi życzę wam w takim razie udanego wypadu do zoo:)
Futrzaczku my może wyskoczymy nad jeziorko:)

My dzisiaj bylismy na bibce, Oli bardzo ładnie bawił się z dziećmi, choć muszę niestety stwierdzić że powoli nie chce sie dzielić zabawkami z innymi,a do tej pory nie było z tym problemu. Wyściskał się ze swoim 4-letnim kumplem za wszystkie czasy.

stynka Nadia ma tak samo jak Vi w przedszkolu , też jeździ na wycieczki , pieką pizze , muffinki , robią sper prace w szkole , chodza na lody...
Emma idzie od września do przedszkola :-) więc będzie miała to samo :-)
futrzaczku to super że byliście xzadowoleni.. my byliśmy w delfinarium w środę .. ale dziewczyny były zafascynowane rybkami!!! i rekinami :-)
lepi super wycieczki i pogody życzę :-)

a co was tak mało dzisiaj było :-p
u nas była ładna pogoda więc zrobiłysmy sobie z kumpela poranną kawę ;-) a później wycieczkę na plażę i na plac zabaw z dziewczynami :-)

reklama
Do góry