reklama
Witam sie i zjadam wszystkie ciasta jaipurowe mniam! to jest to!
Ale upal!
Jolus super, ze do Zoo wybywacie, milego! u nas za goraco na takie wycieczki dzisiaj, szkoda ... Przyczepka dwuosobowa, wiec duzo miejsca.
Kamcia - po ulicach nie jezdzimy, w upal nie jezdzimy, klima jest bo z przodu siateczka, a spac dziecku bym w tym nie pozwolila. To opcja na krotkie, bezpieczne trasy.
Basiekk milego urlopowania! w domku jestescie?czy gdzies wyjechani??
Jak piszczuś niszczuś wstanie to jedziemy na dzialke do prababci, zerwac jej wszystkie malinki
)
.. drugi trzonowiec u nas wylazi, jeczymy bardzo dzis, a to dopiero poczatek buuuuuuuu
Ale upal!
Jolus super, ze do Zoo wybywacie, milego! u nas za goraco na takie wycieczki dzisiaj, szkoda ... Przyczepka dwuosobowa, wiec duzo miejsca.
Kamcia - po ulicach nie jezdzimy, w upal nie jezdzimy, klima jest bo z przodu siateczka, a spac dziecku bym w tym nie pozwolila. To opcja na krotkie, bezpieczne trasy.
Basiekk milego urlopowania! w domku jestescie?czy gdzies wyjechani??
Jak piszczuś niszczuś wstanie to jedziemy na dzialke do prababci, zerwac jej wszystkie malinki
.. drugi trzonowiec u nas wylazi, jeczymy bardzo dzis, a to dopiero poczatek buuuuuuuu
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-)
ja na początek też pożeram Ewci ciasta! mmmm pychaaa!!!1
u Nas dziś mega upał , byliśmy u Hanusi , chłopaki się poplusiały , mama odsapnęła i ogólnie fajnie.
Buziaki i mam nadzieję że wszystko co miało to się dziś udało!
))
ja na początek też pożeram Ewci ciasta! mmmm pychaaa!!!1
u Nas dziś mega upał , byliśmy u Hanusi , chłopaki się poplusiały , mama odsapnęła i ogólnie fajnie.
Buziaki i mam nadzieję że wszystko co miało to się dziś udało!
Alex2712
Fanka BB :)
Jaipur ale pyszności, chętnie bym skosztowała tych Twoich wypieków
A ja stoję na balkonie i słucham koncertu Radia Zet, który właśnie leci na TVP2, bo ja bardzo blisko mieszkam hali łuczniczki na której odbywa sie ten koncert i normalnie słychać Go nawet u mnie w domku
Tak więc obraz mam z TV a dźwięk w realu heheh.
A ja stoję na balkonie i słucham koncertu Radia Zet, który właśnie leci na TVP2, bo ja bardzo blisko mieszkam hali łuczniczki na której odbywa sie ten koncert i normalnie słychać Go nawet u mnie w domku
Wspaniałe ciasta i ja się piszę na degustację ;-)
Miało być upalnie, a tu wiatr i pochmurno. Jak wyszło słoneczko to wskoczyłam na chwilę do jeziora, gdzie mój małżonek już pluskał. Mały został z dziadkami, jeszcze ma katarek i jest taki nieswój.
Maja Pola ma super przyczepkę, może kupimy taką w przyszłości.
Strasznie jestem śpiąca, uciekam do wyrka, dobranoc :-)
Miało być upalnie, a tu wiatr i pochmurno. Jak wyszło słoneczko to wskoczyłam na chwilę do jeziora, gdzie mój małżonek już pluskał. Mały został z dziadkami, jeszcze ma katarek i jest taki nieswój.
Maja Pola ma super przyczepkę, może kupimy taką w przyszłości.
Strasznie jestem śpiąca, uciekam do wyrka, dobranoc :-)
Wpadam dokończyć serniczek a tu jeszcze beza mnie czeka do pochłonięcie 

Dziewczynki w Zoo było fajnie.Igor zauroczony ilością zwierząt, ale nawet jak dla niego za dużo tego wszystkiego i pod koniec już mu wsio ryba czy to kotek, ptaszek czy koza
Padł nam w drodze powrotnej.
Futrzaczku fajnie że odsapnęłaś.
Alex zazdroszczę, poszłabym sobie na taki koncert
Jaipur dziękuję za ciacha
Czekam na obiecany przepis sernika
Maja to współczuje marudzenia u nas ostatnio też było na zęby:/
Ypra jeszcze urlopujecie?? U nas ciepło. Teraz na termometrze jest 26 stopni
Uciekam spać bo padam na twarz

Dziewczynki w Zoo było fajnie.Igor zauroczony ilością zwierząt, ale nawet jak dla niego za dużo tego wszystkiego i pod koniec już mu wsio ryba czy to kotek, ptaszek czy koza
Futrzaczku fajnie że odsapnęłaś.
Alex zazdroszczę, poszłabym sobie na taki koncert
Jaipur dziękuję za ciacha
Maja to współczuje marudzenia u nas ostatnio też było na zęby:/
Ypra jeszcze urlopujecie?? U nas ciepło. Teraz na termometrze jest 26 stopni

Uciekam spać bo padam na twarz
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie,
jaiupur - ślinka cieknie na sam widok...
Maja - super fura dla Polci
basiek - super, że jesteś zadowolona z urlopu:-)
joluś - nasze plany niestety nie wypaliły - M ma jelitówkę, więc ZOO mam nadzieję, w przyszły weekend. a co do pytania o malucha, to nadal go mamy, obok skody octavi. Pomykam nim do pracy, bo mniej pali... a i w mieście wszędzie sie wciśnie
ale Zochny nigdy bym do niego nie wpakowała
hope - udanego wypoczynku
aha, joluś - my też wczoraj z M zaprawialiśmy ogórki kiszone, a małosolne będziesz miała za 3-4 dni, później się ukiszą do końca i będą zwykłe kiszone ;-)
ok, czas spać, bo dziś mieliśmy pobudkę 5.30:-
wściekła/y:
Zocha mnie wykończy - nawet w weekend nie moge odespać
jaiupur - ślinka cieknie na sam widok...
Maja - super fura dla Polci

basiek - super, że jesteś zadowolona z urlopu:-)
joluś - nasze plany niestety nie wypaliły - M ma jelitówkę, więc ZOO mam nadzieję, w przyszły weekend. a co do pytania o malucha, to nadal go mamy, obok skody octavi. Pomykam nim do pracy, bo mniej pali... a i w mieście wszędzie sie wciśnie
ale Zochny nigdy bym do niego nie wpakowała
hope - udanego wypoczynku
aha, joluś - my też wczoraj z M zaprawialiśmy ogórki kiszone, a małosolne będziesz miała za 3-4 dni, później się ukiszą do końca i będą zwykłe kiszone ;-)
ok, czas spać, bo dziś mieliśmy pobudkę 5.30:-
Zocha mnie wykończy - nawet w weekend nie moge odespać
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
maja no ja nie mówię że wy tak jeżdzicie ;-) tylko co widziałam i słyszałam... nie zwróciłam uwagi czy to dziecko co widziałam miało siatkę z przodu bo patrzyłam na czerwoną twarzyczkę ...
fajnie takim czymś po lesie byłoby pojeździć sobie :-) tak mysle :-)
jaipur no a ja miałam sernik robić ale mi się nie chciało
zrobię jutro wieczorem .. dziś miałam jakiegoś dziwnego nerwa na wszystko więc niczego się nie dotykałam ;-)
fajnie takim czymś po lesie byłoby pojeździć sobie :-) tak mysle :-)
jaipur no a ja miałam sernik robić ale mi się nie chciało
zrobię jutro wieczorem .. dziś miałam jakiegoś dziwnego nerwa na wszystko więc niczego się nie dotykałam ;-)reklama
Witamy z rana z Igorkiem

Gdzie się wszystkie śpiochy podziały????
Nam pobudkę zrobiła dziś po 7mej wyjąca straż pożarna...Myślałam że to kilka wozów a to jeden tak hałasował, nie miał jak przejechać i w korku stał:/ Z jednej strony dobrze,że tak hałasowała bo tatę obudziła do pracy-zaspał
Ciepełko u nas od rana więc idziemy ogarnąć chatkę i spydamy na dwór

Gdzie się wszystkie śpiochy podziały????
Nam pobudkę zrobiła dziś po 7mej wyjąca straż pożarna...Myślałam że to kilka wozów a to jeden tak hałasował, nie miał jak przejechać i w korku stał:/ Z jednej strony dobrze,że tak hałasowała bo tatę obudziła do pracy-zaspał
Ciepełko u nas od rana więc idziemy ogarnąć chatkę i spydamy na dwór
Ostatnia edycja: