reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

My tez sie witamy, wyjatkowo wczesnie:-);-)

Wstalysmy po 8 juz i zaraz tez spadamy na dworek, bo szykuje sie niezly upal, jakies 35st, wiec dlugo nie bedziemy..

Ach jak chcialabym byc nad morzem teraz!!!!!!!

Milego dnia kochane :-)

reklama
Hejka :-)

u Nas tez upalnie - chyba cały tydzień się taki zapowiada!

Majunia
ja też chcę nad morze!!!!! :tak: i postanowiłam że odkładamy na wakacje na następny rok nie ma bata!!!!
Jolek- ciesze się że wizyta do Zoo udana :-)
Alex- a Wy byliście w Zoo???

Przyznać się która zabrała moje słońce i przysłała deszcz, czarne chmury i burzę?????????????????????

Ostatnia edycja:
Witajcie babolki.
Stęskniłam się za wami i przepraszam,że mnie nie było,ale byłam trochę u siostry i pomagałam przy młodym Filipku, poza tym wczoraj byłam na zawodach HDK nad jeziorem i się spaliłam troszku. Wcześniej odwiedziliśmy Jurapark w Solcu Kujawskim-polecam! A teraz mam w głowie lataninę,bo Gabi zaczyna szkołę i muszę biegać za wyprawką i książkami!
Młody obija się - co chwila jakiś nowy siniak lub zadrapanie.
A poza tym gorąco....
jolek cieszę się,że wyprawa do zoo była udana J Iguś pewnie zadowolony z wycieczki J
Alex ale miałaś fajnie – podwójny koncert.
jaipur mmmmm…cóż za wypieki mniam J
Basiek fajnie,że urlop się udał
Hope udanej laby J
Maja ja też chciałabym nad morze L
Marzena jak dobrze,że wróciłaś nasza zgubo J
styna super,że Nadia zadowolona z przedszkola J
Futrzaczku uwielbiam Kasztelana! Podziel się! A w jura parku też byliśmy,ale w Solcu Kujawskim. POLECAM GORĄCO! Świetny park zabaw, dinusie do pooglądania, muzeum i Kino 5D! Dzieciaki zachwycone i wymęczone.

Ja też się witam. Młodzież wróciła ze żłoba, zjadła obiad i śpi. Podczas jego nieobecności pomyłam okna i upiekłam ciasto ze śliwkami:)
Załatwiłam sobie jeszcze 3 dni opieki na niego, bo już powinnam dziś w robocie siedzieć, a tak jeszcze do środy będę go mogła sama ze żłobka wcześniej odbierać, później moja siostra wkroczy do akcji.
Jolek, cieszę się, że wizyta w zoo udana. Widziałam w telewizorze te Wasze chmury dzisiejsze, całe szczęście, że szybko przeszło.
Maja, ohhh, być teraz nad morzem... Też bym chciała...
U nas też skwar:)

Witajcie,

u Was skwar, a u nas pochmurno i co jakiś czas pada :-(
Jolek jesteśmy na 2 tyg. wakacjach u moich teściów. Wracamy w piątek. Hurra :-D
Cieszę się, że niektórym wycieczki się udały :-) Liczę, że po powrocie też uda nam się skoczyć do zoo.
Miłego dnia

Witam się i ja:)
Zachwycona pogoda, choć do jakiejś 16 mus w domu siedzieć, bo za gorąco zdecydowanie na dziecia.
Kalafiorowa pryczy się, ja piję kawkę:-). Martynka śpi słodko. Strasznie przez ten urlop przywiązała się do mnie, tylko mama i mama. Jutro zostaje z wujkiem <bratem moim>, a mama do kosmetyczki skoczy:-).
Powinnam do pracy na chwilę pojechać, czeka mnie trudna rozmowa z szefową, ale odwlekam bo mam stracha:dry:.
Joluś super, że w zoo fajowsko było:-)
Majeczko w domku wczasujemy to znaczy ja i Marti bo mąż na budowie płytki kładzie, niestety w tym roku wyjazdów dłuższych brak, ale i tak się cieszymy bo własna chatka rośnie z podwórkiem do zabaw i z ogródkiem :-).
Madzik jak tam dzisiaj w żłobku, nie płakał Julek?

Udanego dnia kochane

Basiekk a co to za poważna rozmowa???? Mój młody pospał dziś 20 minut i go pies szczekaniem obudził:/ Listonosz pukał do drzwi :crazy:

Madzik a co tam Gdynie w TV pokazywali?? Super że jeszcze trochę z Julciem posiedzisz w domku.

Ypra do piątku już niedługo:)

Persefona jak tam siostrzeniec się chowa? Nie nakręciłaś się na kolejnego malutkiego brzdąca??
My wczoraj w zoo też dinozaury oglądaliśmy, ale jakoś wrażenia na mnie nie zrobiły :/

Ostatnia edycja:
Witam sie z kawausia.
My już zaliczyliśmy spacerek poranny a teraz Olinek śpi. Skawr z nieba sie leje niemiłosierny.
My nad morze w następny weekend pomykamy. Nie będzie juz tak ciepło ale chyba nawet lepiej bo i tak nie dałoby radę z młodym wyjść na plażę jak by tak słonce dawało.
My jeszcze dzisiaj mykamy do pediatry bo Oli ma jakieś nieładne 3 wypryski na ciele takie trochę ropne i nie wiem co to jest. No i po zaświadczenie do lekarza że karmimy sie jeszcze piersią bo w pracy wymagają.

reklama
Dzień dobry :)

Żyję i nie zanikłam na amen. Miałam zalatany weekend.

W piątek byliśmy wieczorem na 30-tce u kolegi. W sobotę zabrałam się za kopanie w ogródku (ten leśny klimacik) i z przerwą na odwiedziny u babci robiłam to do zmierzchu. Potem wpadli znajomi i poimprezowaliśmy intensywnie. W niedzielę szybko ogarnianie po imprezie i wypad w pobliskie góry. Wieczorem mój małż posiadł laptopa we władanie :) A dzisiaj mam taki zapiernicz w robocie, że nie wiem w co ręce włożyć. Grrrrrrrr. Ale już niedługo koniec. A zaraz wielkie pakowanie i urlop :D Jak się wszystko uda :)

Nie wiem czy dziś jeszcze zawitam bo chce kończyć ten swój ogródek bo mi hosty pod prysznicem stoją :D

Buziaki dla Was :*

Do góry