reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

ypra no cóż, to chyba nie był dobry dzień.Jutro będzie lepiej!
jolek najpewno będzie już po wszystkim.Co do wyjazdu, to oj zatęsknisz Ty cholero ;-)) to za kare ,że mu dokuczasz;-)
u nas też dzisiaj fajne wieści, nie będzie na razie krojenia pępola:-p

reklama
Jeszcze na 100% nie wiadomo czy wyjedzie. Byłam kiedyś z chłopakiem który wyjechał na miesiąc...oj jak ja wtedy tęskniłam. Nie wyobrażam sobie teraz rozłąki ale cóż coś za coś:/

Jaipur od razu za karę :p Gdyby on mi nie dokuczał to i ja bym była grzeczna...Przypomnij sobie to nieszczęsne "warzywko" i powiedz że nie mam racji :p Albo z tym parkowaniem samochodu w Gdańsku :p

Ypra no to się porobiło dziś u Was:(

Witam i zaraz uciekam:)
Dzisiaj pogoda też w miarę dopisała, najważniejsze że nie padało, kąpiel morska znowu zaliczona i oczywiście wielki płacz przy wyciąganiu z wody. Późnym popołudniem wybraliśmy sie na basen, oli był w siódmym niebie:)

Jolek super, ze M. juz wyszedł, niech wypoczywa.
Ypra rzeczywiście trudny dzień mialaś, oby jutro było lepiej:)
Madzik zdrówka dla Julka:)

Alex jutro chyba cały dzień będziecie na basenie, nie wiem jak dokładnie z pogodą, ale coś ma się psuć.Fajnie,że Oli taki pływak- u nas też był szał na wodę- chyba wszystkie Olki tak mają.

jolek babo jedna, to jest FACET.Oni nie są normalnie, oni są ułomni z natury.Specjalnej troski

Jaipur no raczej jutro to nie poplażujemy bo ma padać i basen na pewno zaliczymy, jest tez centrum zabaw dla dzieci może tam jeszcze skoczymy, no i jutro wyjazd wiec jakoś damy radę w ten deszcz:)

Jak milo siasc na tylku w koncu!

Kurczak w ziolach z czosnkiem - gotuje sie, kompocik malinkowo-jablkowy z cynamonem - gotuje sie, ...Białe - na stole! :-)

Wracalysmy znowu z placu przed 20 - i bylo tak fajnie wieczornie.. cieplo ... tylko widoku morza brakowalo .. mmm ...

Alex - zazdraszczam tych kapieli! Spokojnej drogi powrotnej zycze :tak:
Jolek - oo czy to praca tam gdzie mysle? i czy to kolezanka ta co mysle? czy to to co mysle ? :-D
No Jaipur dobrze prawi - :tak:specjalnej troski albo beztroski .. facet ....

Ypra
- a to ...................................................pi pi pi pi pi ! lewactwo, obiboki i dranie!

Ja żyję:tak: pogoda u nas piękna:-), a jak tam nad morzem? Alex? Jolek? Choć rano jak wychodziłam do pracy to zimno już było poranki i wieczory dość chłodne, idzie jesień, ale nie lubię jesieni:crazy:.
Dobrze, że weekend, choć planów szczególnych brak. Ale wiadomo jakieś sprzątanko, może ciacho upieczemy zobaczy się.

Ja nie wiem czy dozyje.. chyba jestem chora.
Od tygodnia sie dusze, drapie w gardle, sciska niemilosiernie, ale dzisiaj to juz sie obudzialm z takim bolem gardla i oslabieniem miesniowo-kostnym, ze chyba nawet ze schodow nie dam rady zejsc.. a co dalej ? :(((( Fuck.

reklama
Witajcie,
u nas od rana na zmianę siąpi, pada, leje
ale zimno nie było - 17 stopni przed 7.

maja - biegiem do lekarza, bo weekend się zbliża i będziesz miała problem, a lepiej żeby już Ci się nie pogorszyło:sorry2:

jolek - cieszę się, ze zabieg udany. Szkoda, ze Twój za granicę się wybiera, skoro tak trudno Ci znieść rozłąkę...

a co u mnie? - hmmm, wreszcie mnie dziś głowa nie pobolewa, od razu lepiej :-D.
Dziś przyjeżdża moja siostra i jutro wczesnym rankiem ruszamy do Karpacza. Oby nam nie padało cały pobyt. No i dziś wreszcie mają nam przywieźć kanapę - wreszcie będziemy spać w drugim pokoju - nie z Zośką:-)

Do góry