reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

witam :-)

u mnie pogoda do bani ,.. znów ... :/
mogłoby być tak ciepło jak w czwartek....

miłego dnia ...
nie wiem czy wpadnę dzisiaj jeszcze bo mąż znów od 12 w pracy :sorry:

reklama
Witam:)
My już w domku. Wczoraj było wietrznie i chłodno nad morzem ale cale szczęście nie padało, tylko rano trochę popadało. Zaliczyliśmy jeszcze spacer nad morzem ale szybko uciekaliśmy bo było straszne wiatrzysko a potem skoczyliśmy na basen. Pakowanko i wyruszyliśmy do domu.
A i dostaliśmy mandat na 50 zł bo zapomnieliśmy wykupić biletu w parkomacie, no można sie wściec, także wizyta na basenie trochę nas wyniosła.
Boże dziewczyny to moje ostatnie chwile przed powrotem do pracy, jak tu wróciłam to caly czas o tym myślę, niech ten weekend trwa wiecznie:)

Maju zdrówka życzę:)
Pozdrawiamy:)

Cześć Dziewczyny :)

Alex nam też raz chcieli wlepić mandat nad morzem, ale wyskoczyliśmy ze sklepu i się wybroniliśmy. Natomiast raz w W-wie śpieszyliśmy się do poradni laktacyjnej i wracamy a tu mandat. Nie zauważyliśmy znaku, a cała ulica była zastawiona, więc nie przyszło nam do głowy, że jest zakaz. Więc trochę ta poradnia laktacyjna wyniosła ;-)

Przywieźli wczoraj łóżko, co prawda 2 h po czasie, ale najważniejsze, że jest. Mąż dał się namówić i panowie za jedyne 200 zł złożyli je. Dziś je przetestujemy :-)

Miłego weekendu :-)

Alex będzie dobrze, niedługo nastepny weekend.Szybko zleci tydzień..
u nas od rana zbiera się na deszcz, pewnie już jutro będzie zimniej:(
Byliśmy na chwilę w spożywczym(hipermarkecie) matulo ile ludzi!!! dobrze,że my tylko po pare rzeczy.Na parkingu jak szukałam miejsca, to zaczęłam powaznie się zastanawiac czy nie dają czegoś dzisiaj za darmo,taki tłok:blink:

Ostatnia edycja:
witam! coś kiepsko u mnie ze systematycznością :-( szykujemy się do 2 tyg wyjazdu w góry, więc ostatnie dni poświęcam na przygotowania, pranie, prasowanie, zakupy bo ciągle czegoś brakuje:wściekła/y: itd.. Wracamy na tydzień przed weselem siostry męża, więc musiałam już teraz dokupić wszystkie brakujące rzeczy na tę imprezę - i tak wyszło,że ostatnie dwa dni spędziłam latając po sklepach za butami i dodatkami. Dziś mieliśmy gościa - byłego męża mojej przyjaciólki.....ostatnio jak go spotkałam odniosłam wrażenie,że jest strasznie samotny po tym rozwodzie, więc zaprosiłam go do nas - u nas zawsze wesoło jak Stasiu daje czadu ;-)
rzuciłam okiem na to co napisałyście przez ostatnie dwa dni:
alex-super,że urlop się udał, życze bezbolesnego powrotu do pracy
jolek - cieszę się,że u M. ok i ,że zatęskniłaś....:-), ale smutno,że szykuje się dluższa rozłąka - rozłąki nie są fajne :-( jedynie fajne są przywitania po powrocie :tak::zawstydzona/y:
maja - zdróweczka moja kochana!
jaipur - pogoda u nas do dooopy :-( jutro kulki?:-)
ypra - wspaniałe wieści dotyczące fasolki!:-) niech rośnie zdrowo!
lepi-udanego weekendu!;-)
persefona-powodzenia na kursie :-) bo prawko na pewno się przyda :-)

Witam się,

wspaniale się spało na nowym łóżeczku :)
Dziś byliśmy na spacerze, pogoda dopisała, karmiliśmy kaczki, wiewiórki, gołębie i 2 wielkie karpie :-D
Alex trzymam kciuki za jutro!

reklama
Do góry