Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-)
u Nas dziś cały czas pada ... oby się wypadało
i jutro było ładnie
ja przy kawusi , poukładałam już ciuszki Szymcia z wczorajszych zakupów, jeszcze troszkę zostało do kupienia to jakoś przez weekend, troszkę sobie ogólnie ogarnęłam i wstawiłam pranko.
Maja- ojj współczuję kochana :* i życzę dużo zdrówka a z leków polecam szczerze tabcin a na gardło uniben - dużo psikaj i ból gardła minie
Joluś- cieszę się że już w domciu , a z pracą za granicą to wiadomo dobrze i źle ... :* buziam :*
Jaipur- wieści fantastyczne! :-)
Alex- miłego wypoczynku a potem spokojnej podróży
Basiekk- piątuś piątek piąteczek! buziak :*
u Nas dziś cały czas pada ... oby się wypadało
i jutro było ładnie
ja przy kawusi , poukładałam już ciuszki Szymcia z wczorajszych zakupów, jeszcze troszkę zostało do kupienia to jakoś przez weekend, troszkę sobie ogólnie ogarnęłam i wstawiłam pranko.
Maja- ojj współczuję kochana :* i życzę dużo zdrówka a z leków polecam szczerze tabcin a na gardło uniben - dużo psikaj i ból gardła minie

Joluś- cieszę się że już w domciu , a z pracą za granicą to wiadomo dobrze i źle ... :* buziam :*
Jaipur- wieści fantastyczne! :-)
Alex- miłego wypoczynku a potem spokojnej podróży
Basiekk- piątuś piątek piąteczek! buziak :*

, ale Twoje śliwkowe z kruszonką brzmi pysznie
. A za ostatni ciężki rok studiów trzymać kciuki będziemy, chociaż Ty i tak dasz radę bo zdolniacha jesteś :-)
, więc mają przywieźć dziś o 15 i w ramach rekompensaty wnieść. Mój się uparł, że chce składać, więc nie wiem kiedy prześpimy się na nim ;-)