• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

ypra no cóż, to chyba nie był dobry dzień.Jutro będzie lepiej!
jolek najpewno będzie już po wszystkim.Co do wyjazdu, to oj zatęsknisz Ty cholero ;-)) to za kare ,że mu dokuczasz;-)
u nas też dzisiaj fajne wieści, nie będzie na razie krojenia pępola:-p

reklama
Jeszcze na 100% nie wiadomo czy wyjedzie. Byłam kiedyś z chłopakiem który wyjechał na miesiąc...oj jak ja wtedy tęskniłam. Nie wyobrażam sobie teraz rozłąki ale cóż coś za coś:/

Jaipur od razu za karę :P Gdyby on mi nie dokuczał to i ja bym była grzeczna...Przypomnij sobie to nieszczęsne "warzywko" i powiedz że nie mam racji :P Albo z tym parkowaniem samochodu w Gdańsku :P

Ypra no to się porobiło dziś u Was:(

Witam i zaraz uciekam:)
Dzisiaj pogoda też w miarę dopisała, najważniejsze że nie padało, kąpiel morska znowu zaliczona i oczywiście wielki płacz przy wyciąganiu z wody. Późnym popołudniem wybraliśmy sie na basen, oli był w siódmym niebie:)

Jolek super, ze M. juz wyszedł, niech wypoczywa.
Ypra rzeczywiście trudny dzień mialaś, oby jutro było lepiej:)
Madzik zdrówka dla Julka:)

Alex jutro chyba cały dzień będziecie na basenie, nie wiem jak dokładnie z pogodą, ale coś ma się psuć.Fajnie,że Oli taki pływak- u nas też był szał na wodę- chyba wszystkie Olki tak mają.

jolek babo jedna, to jest FACET.Oni nie są normalnie, oni są ułomni z natury.Specjalnej troski

Jaipur no raczej jutro to nie poplażujemy bo ma padać i basen na pewno zaliczymy, jest tez centrum zabaw dla dzieci może tam jeszcze skoczymy, no i jutro wyjazd wiec jakoś damy radę w ten deszcz:)

Jak milo siasc na tylku w koncu!

Kurczak w ziolach z czosnkiem - gotuje sie, kompocik malinkowo-jablkowy z cynamonem - gotuje sie, ...Białe - na stole! :-)

Wracalysmy znowu z placu przed 20 - i bylo tak fajnie wieczornie.. cieplo ... tylko widoku morza brakowalo .. mmm ...

Alex - zazdraszczam tych kapieli! Spokojnej drogi powrotnej zycze :tak:
Jolek - oo czy to praca tam gdzie mysle? i czy to kolezanka ta co mysle? czy to to co mysle ? :-D
No Jaipur dobrze prawi - :tak:specjalnej troski albo beztroski .. facet ....

Ypra
- a to ...................................................pi pi pi pi pi ! lewactwo, obiboki i dranie!

Ja żyję:tak: pogoda u nas piękna:-), a jak tam nad morzem? Alex? Jolek? Choć rano jak wychodziłam do pracy to zimno już było poranki i wieczory dość chłodne, idzie jesień, ale nie lubię jesieni:crazy:.
Dobrze, że weekend, choć planów szczególnych brak. Ale wiadomo jakieś sprzątanko, może ciacho upieczemy zobaczy się.

Ja nie wiem czy dozyje.. chyba jestem chora.
Od tygodnia sie dusze, drapie w gardle, sciska niemilosiernie, ale dzisiaj to juz sie obudzialm z takim bolem gardla i oslabieniem miesniowo-kostnym, ze chyba nawet ze schodow nie dam rady zejsc.. a co dalej ? :(((( Fuck.

reklama
Witajcie,
u nas od rana na zmianę siąpi, pada, leje
ale zimno nie było - 17 stopni przed 7.

maja - biegiem do lekarza, bo weekend się zbliża i będziesz miała problem, a lepiej żeby już Ci się nie pogorszyło:sorry2:

jolek - cieszę się, ze zabieg udany. Szkoda, ze Twój za granicę się wybiera, skoro tak trudno Ci znieść rozłąkę...

a co u mnie? - hmmm, wreszcie mnie dziś głowa nie pobolewa, od razu lepiej :-D.
Dziś przyjeżdża moja siostra i jutro wczesnym rankiem ruszamy do Karpacza. Oby nam nie padało cały pobyt. No i dziś wreszcie mają nam przywieźć kanapę - wreszcie będziemy spać w drugim pokoju - nie z Zośką:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry