reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Masakryczne te wiadomości, brrr:no:

A ja po zakupach padłam jak mucha i pospałam 2,5h.
M. w tym czasie zakupy rozpakował, kuchnię ogarnął, kochany mój:happy:

reklama
Cześć dziewczyny.Jak tam nastawienie przed rozwiązaniem??? W tamtym roku nastawiałam się że urodzę po świętach wielkanocnych a tu ni stąd ni zowąd przed świętami jeszcze mnie chwyciło a synek miał być majowy. Nie miałam żadnych objawów.Jednego dnia zabrałam się w końcu za pranie i prasowanie ciuszków, a drugiego dnia nad ranem wody mi odeszły i to 3 tygodnie przed czasem. Trzymam za Was kciuki kobitki i pozdrawiam z całego serca.. Majówka 2011

witajcie wieczornie nadrobiłam Was ale juz nie pamietam co komu miałam odpisac tyle tego jest :-D
w takim razie bede wam zyczyc miłego wieczorku. Ja za długo nie posiedze bo jutro z samiutkiego ranka śmigam na wizyte do gin, mam nadzieje sie dowiedziec czegos wiecej:tak: i zadać Wam pozniej relacje czy jest szansa na porod w kwietniu po swietach. Znajac zycie pewnie nie :-p:eek: Buziaki dla Was
Pieszczoszka własnie dzisiaj rozmawiałam z moja ciocia położna i mowila mi ze mam sie przygotowac na to ze coraz czesciej bede odczuwac twardnienia brzucha i skurcze...tak wiec mysle ze musisz ptrzec ile tych twardnien sie pojawia bo jak za czesto to lepiej jedz na IP

Ostatnia edycja:
pieszczoszka jak bedzie czesciej to lepiej na izbe podjechac i spytac ale pewnie Cie zatrzymaja.. ja mialam twardnienia podczas wstawania kiedy macica sie nie zdazyla 'rozkurczyc' nie wiem jak to napisac:p to wtedy brzuch byl troche twardy... juz tak nie mam

pieszczoszka mój brzuch teraz to kilka razy dziennie robi sie twardy i to nawet jak siedze i nic nie robie ale to podobno na tym etapie normalne...oczywiscie tez jak za kilkanascie sekund puszcza a nie utrzymuje sie caly czas ;-)
olisiaa ja tez mam jutro wizyte i jestem tez bardzo ciekawa co mi ten gin przepowie :-p takze trzymam za nas kciuki zeby po swietach sie cos ruszyło....no choc troche :cool::sorry:

reklama
Do góry