Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro i bardzo współczuję Megis! Trzymaj się!WItajcie:-)
U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!
Pozdrawiam
doperio spojrzalam ze tez jestes z 3miastaA jakie godziny by cię interesowały?? Też się nad tym zastanawiałam.Jak jutro okaże się ,że wszystko jest dobrze zapiszę się na zajęcia Aktywne 9 miesiecy- w bodajże Bodymind w Gdańsku. Tam masz zajęcia pod okiem specjalistów, głównie koncentrują się na rozciąganiu, oddychaniu itp.
to ty może nieco się oszczędzaj co?suzi ogólnie mogę powiedzieć jakie badania powinno się zrobić ,ale w którym tygodniu to raczej decyduje o tym lekarz.
U mnie ciąża bardzo wysokiego ryzyka to trochę inaczej ,więc mam sporo badań dodatkowych ,ale to ja sugeruję lekarzowi czy i wogóle je robić...
Na pewno nie będę robiła żadnych genetycznych .
Barrdzo mi przykro, przytulamCzesc Dziewczyny!
Ja chcialam tylko napisac,ze stracilam ciaze.Okazalo sie ze ciaza ma 7-8 tyg i znjaduje sie w prawym jajowodzie.Zrobili laparoskopie i usuneli prawy jajowod z ciaza.Trzymajcie sie.Pozdrawiam!
to się nazywa usg genetyczne i bada przezierność karkową i kośc nosowąWiem wiem pisałam tą odpowiedź suzi ;-), ale ogólnie to ja mam na myśli USG tylko takie dokładniejsze, bez pobierania krwi i tych dodatkowych badań w typowo prenatalnych badaniach. Na tym badaniu USG podają prawdopodobieństwo i procentowy wskaźnik wystąpienia różnych chorób
a moze rozejrzyj się za ćwiczeniami dla kobiet w ciązy? Ja w poprzedniej chodziłam na aquaaerobic w pierwszym trymestrze a póxniej mi lekarz zabronnił. Rowerek bym sobie odpuściła na Twoim miejscu, bo niekorzystnie wplywa na srom ciężarnej (podobno, mi lekarz nie pozwalał)Na pewno się odezwę moje dziewczynki.
Mam pytanie , czy któraś z was uczęszcza na jakieś zajecia sportowe??
Ja wczoraj byłam na siłowni - tylko rowerek , bieżnia i ćwiczenia rozciągające, dodatkowo w tygodniu mam aqła aerobik... nad którym się zastanawiam, czy nie przerwać... BY nie prze4sadzić.A jak to u was jest dziewczyny ??
Witajcie!
Dziękuje za zaproszenie
Ja dzisiaj umieram, katar mam taki, że juz kolejną paczkę chusteczek zużyłam, do tego gardło mnie bardzo boli a rano jeszcze wymioty mnie nie ominęły. Byle do 15.30 - teraz jeszcze spanie mnie dopadłoTrzymajcie się cieplutko
![]()
Czesc Dziewczyny!
Ja chcialam tylko napisac,ze stracilam ciaze.Okazalo sie ze ciaza ma 7-8 tyg i znjaduje sie w prawym jajowodzie.Zrobili laparoskopie i usuneli prawy jajowod z ciaza.Trzymajcie sie.Pozdrawiam!
Zobacz załącznik 393882
nasza Kropeczka :-) ma 6 tygodni i dwa dni oraz 5,4 mm długości, serduszko już bije:-) i na razie wszystko jest dobrze

Więc może nie ma potrzeby jechać do lekarza prywatnie teraz, jak sądzicie???