reklama

Maj 2012

Dziewczyny znowu, caly dzien mam bol brzucha w lewym boku jakby kolkowy, mocny. Stoje, siedze, to samo. Kolka to nie jest bo nie przesilalam sie dzis i nie chodzilam za duzo. Nie wiem co mam myslec. Mialam juz tak ze 2 razy, ale przechodzilo a dzis tak caly dzien z malutkimi przerwami..

reklama
clue badanie na paciorkowca musi być wykonane najwcześniej miesiąc przed terminem porodu tylko takie jest brane pod uwagę w szpitalu. Jeśli się tego badania nie zrobi bądź zapomnimy oryginalnej kartki z wynikiem to bez pytania będzie podawany antybiotyk.

A ja dzisiaj poszalałam i poszłam na długi spacer nad stawy koło domu moich rodziców. Efekt jest taki, że zaraz chyba spać pójdę bo się tak dotleniłam dzisiaj. Dawno tyle nie łaziłam a już z dala od ruchu ulicznego to w ogóle. Za to piękna wiosna się zrobiła nareszcie.

Pieszczoszka ja ci gratuluję grzecznego dziecka. Oby tak dalej. Mam nadzieję, że wszystkie nasze dzieciaczki takie będą.

Dziewczyny jak juz Azula napisala lepiej nie chwalic za wczesnie:-Dkolka wystepuje dopiero od 6 tyg na dobra sprawe ai charakterek sie objawia nie od 1 tygodnia:-Dale majowe beda grzeczne wszystkie bez wyjatku:tak:nawet te z kwietnia:-D

Elvie mam do Ciebie pytanko :sorry2::sorry2: czy przytulanki uskuteczniacie bez prezerwatywy?:zawstydzona/y: bo mnie też odszedł czop, wczoraj to wypadł nawet taki lekko podbarwiony na brązowo i się zastanawiam, czy nadal można tak bez niczego...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
Oczywiście bez, bo ja gumek nie znoszę. Dzisiaj z przytulanek popołudniowych nici, bo zasnęłam:-D
Nam gin. nic ogumkach nie wspominała, z resztą ja przez całą ciążę nie miałam zakazu przytulankowego, więc organizm do eMowych bakterii przyzwyczajony:-D

Spadam do pasażu małej po smoczki, bo weekend przed nami a ona wszystkie w klubie zostawiła i teraz szuka.
Lecę szybko, bo grzmi i zapowiada się na burzę.

Suse kciuki zaciśnięte. Czekamy na wieści.

U nas przeszła dzisiaj pierwsza wiosenna burza, szkoda tylko, że taka krótka ;). Któraś z Was pisała, że podobno jak są burze, to tłoczno na porodowkach. Ja póki co się nie wybieram ;). Planuje na 2-4.05. ale planować to ja sobie mogę.... :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry