• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
pieszczoszka nie martw się pewnie przez te lampy przynajmniej za miesiąc na wszelki wypadek przeprowadzą kontrolę i dobrze będziesz spokojna i napewno wszystko będzie ok:tak: gratuluję że już w domku razem cieszcie się sobą kochana
suse no właśnie ciekawe jak u ciebie
as mam nadzieję że psychicznie czujesz się nienajgorzej kciuki za ciebie i Karolinkę!
i oczywiście kciuki za wszystkie potzrebujące!
coś lepiej się czuję i wigoru nabrałam oby to nie było chwilowe:-D

a pieszczoszka mi się jeszcze przypomiało że mój mały miał dodatkowo sprawdzane nerki i to dwa razy a to dlatego że miał robione usg po porodzie i wyszło że ma powiększone a normalnie noworodkom tego nie robią a każdy noworodek ma powiększone nerki i to z czasem naturalnie zanika. Myślę że to w waszym przypadku robią na wszelki wypadek:tak::tak::tak:

Pieszczoszko - a nie mówiłam:-p Cieszę się razem z Wami!! Ucałuj od nas Laurkę:-)

Ugotowałam obiad, zjedliśmy, wzięłam prysznic i lecę o 15:00 po Leniuszka do klubu. O 13:00 odpadł mi kolejny fragment czopa, ale większy niż zwykle, tyle że nadal zero krwi, sama biel;-) Jak młoda pójdzie z babcią na spacer to znów M. na przytulanki namówię:-) W ogóle mam przeczucie, że Maciek urodzi się 21.04. - pewnie złudne, ale nie ukrywam, że chciałabym:tak:

A jak tam suzi? Zajrzałam z nadzieją na dobre wieści a tu cisza..

Pieszczoszka super, że masz malutką już u siebie :-)

Ja padam na pysk. Nie mogłam zasnąć, po 4 dopiero mi się udało, a od rana na nogach. Niby nie łażenie itp, tylko siedzenie na świeżym powietrzu, ale padam trupem...
Miłego dnia i &&& za potrzebujące

Elvie mam do Ciebie pytanko :sorry2::sorry2: czy przytulanki uskuteczniacie bez prezerwatywy?:zawstydzona/y: bo mnie też odszedł czop, wczoraj to wypadł nawet taki lekko podbarwiony na brązowo i się zastanawiam, czy nadal można tak bez niczego...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

reklama
anik - ja rozumiem, że przytulanki uprawiasz z osobistym mężem, który jest zdrowy, zajście w ciążę raczej Ci nie grozi więc według mnie prezerwatywa nie jest potrzebna - zwłaszcza, że tyle sie mówi o dobroczynnym wpływie spermy na zmiękczanie szyjki macicy - polecane zwłaszcza jak się zaczynają skurcze - podziwiam swoja drogą te pary, które zamiast w panice pakować się do auta zahaczą o sypialnię;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry