reklama

Maj 2012

reklama
pieszczoszka nie martw się pewnie przez te lampy przynajmniej za miesiąc na wszelki wypadek przeprowadzą kontrolę i dobrze będziesz spokojna i napewno wszystko będzie ok:tak: gratuluję że już w domku razem cieszcie się sobą kochana
suse no właśnie ciekawe jak u ciebie
as mam nadzieję że psychicznie czujesz się nienajgorzej kciuki za ciebie i Karolinkę!
i oczywiście kciuki za wszystkie potzrebujące!
coś lepiej się czuję i wigoru nabrałam oby to nie było chwilowe:-D

a pieszczoszka mi się jeszcze przypomiało że mój mały miał dodatkowo sprawdzane nerki i to dwa razy a to dlatego że miał robione usg po porodzie i wyszło że ma powiększone a normalnie noworodkom tego nie robią a każdy noworodek ma powiększone nerki i to z czasem naturalnie zanika. Myślę że to w waszym przypadku robią na wszelki wypadek:tak::tak::tak:

Pieszczoszko - a nie mówiłam:-p Cieszę się razem z Wami!! Ucałuj od nas Laurkę:-)

Ugotowałam obiad, zjedliśmy, wzięłam prysznic i lecę o 15:00 po Leniuszka do klubu. O 13:00 odpadł mi kolejny fragment czopa, ale większy niż zwykle, tyle że nadal zero krwi, sama biel;-) Jak młoda pójdzie z babcią na spacer to znów M. na przytulanki namówię:-) W ogóle mam przeczucie, że Maciek urodzi się 21.04. - pewnie złudne, ale nie ukrywam, że chciałabym:tak:

A jak tam suzi? Zajrzałam z nadzieją na dobre wieści a tu cisza..

Pieszczoszka super, że masz malutką już u siebie :-)

Ja padam na pysk. Nie mogłam zasnąć, po 4 dopiero mi się udało, a od rana na nogach. Niby nie łażenie itp, tylko siedzenie na świeżym powietrzu, ale padam trupem...
Miłego dnia i &&& za potrzebujące

Elvie mam do Ciebie pytanko :sorry2::sorry2: czy przytulanki uskuteczniacie bez prezerwatywy?:zawstydzona/y: bo mnie też odszedł czop, wczoraj to wypadł nawet taki lekko podbarwiony na brązowo i się zastanawiam, czy nadal można tak bez niczego...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

reklama
anik - ja rozumiem, że przytulanki uprawiasz z osobistym mężem, który jest zdrowy, zajście w ciążę raczej Ci nie grozi więc według mnie prezerwatywa nie jest potrzebna - zwłaszcza, że tyle sie mówi o dobroczynnym wpływie spermy na zmiękczanie szyjki macicy - polecane zwłaszcza jak się zaczynają skurcze - podziwiam swoja drogą te pary, które zamiast w panice pakować się do auta zahaczą o sypialnię;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry