reklama

Maj 2012

Flaurka :-D dzięki za odp.:-D
Oczywiście, że przytulanki tylko i wyłącznie z osobistym małżonkiem, nie pożyczanym nikomu haha :-D a tak serio, to dobrze, przytulanki uskuteczniać będę codziennie w takim razie :-D:-D
Myślę natomiast, że jak zaczną się skurcze, to z mych ust nie padnie "bierz mnie Kochany!", tylko mało romantyczne "ała ała ałaaaa..." :-D:-D:-D

reklama
Flaurka widać nasze organizmy już trenują niespanie po nocach :)
HEHE ja dziękuję za takie treningi :P przesypiać 4h dziennie... a później już w ogóle :P

Nie wytrzymam:szok::szok::no::no:na TVN Style reklamowali program, az mi sie niedobrze zrobilo:wściekła/y:o tym jak kobiety zjadaja wlasne łożyska:szok::szok:albo pieczone w piekarniku albo w postaci koktajlu:szok::szok:bo niby samice zjadaja:wściekła/y:i jakies takie warkoczyki robili z pepowiny:wściekła/y:swiat stanal na glowie:baffled:
Hmmm smakowe, no to prawda że zwierzakowe samice zjadają swoje łożyska, bo to daje dodatkowa porcję hormonów uaktywniających laktację, ale zazwyczaj jest to też jeden z ostatnich pożywniejszych posiłków owego zwierzaka, który musi nabrać sił... A my raczej nie musimy się TAK dokarmiać bo raczej mamy lodówki w domy choćby z minimalnym stałym dostępem do jedzenia... Eh... no ale każdy lubi co innego :P na zdrowie tym panią z telewizji :P

My juz w domku:) Laurunia zjadła i wierci sie teraz w lozeczku he:)

mam pytanie: czy kazdemu przy wypisie zlecaja za miesiac badanie u okulisty?

Elvie mam do Ciebie pytanko :sorry2::sorry2: czy przytulanki uskuteczniacie bez prezerwatywy?:zawstydzona/y: bo mnie też odszedł czop, wczoraj to wypadł nawet taki lekko podbarwiony na brązowo i się zastanawiam, czy nadal można tak bez niczego...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

Dziewczyno uskuteczniaj bez krępacji :P a sperma jest doskonałym źródłem prostaglandyn, które powodują dojrzewanie szyjki macicy :P więc sama natura :p

Ja dopiero weszłam na kompa :) o 5.00 odprawiłam Chłopa na pociąg do Krakowa... i poszłam dalej spać. Katar mam trochę mniejszy, ale dalej mi się daje we znaki po nocach i spać nie mogę.
Dziś trochę pospacerowałam bo ładnie na dworze a ja od dwóch dni leżałam i się kurowałam....
Kupiłam parę drobiazgów do domu i obcinaczki i szczotkę dla małego bo tego nie miałam....
Teraz robię pranie pieluch tetrowych i ciuszków które jeszcze mi dowiozła kuzynka. Jak ciacho przyjedzie będzie to prasować :P ja się nie podejmuje ;p
Zaraz zabieram się za sprzątanie bo mam do obrobienia 2 regały owadów i gadów, a prócz tego jeszcze kurze i podłoga...

Pieszczotka super że już w komplecie w domku :D
Carmella a młody niech ciąga cyca ile wlezie :D

&&&&&&&&&&&&&&& za potrzebujące
A dla mnie proszę kopa w tyłek żebym się do roboty zabrała w końcu :PPP

Pozdrówka :***

a mnie, cholera oblazły mrówki:/ siedziałam sobie na krzesełku w słonku, tyłek już mnie bolał, więc przyszłam do domu i co po chwila zabijam jakąś gadzinę łażącą po mnie.. a wytrzepałam sobie ubrania i włosy po pierwszej złapanej.. ja mam zawsze najciekawsze przygody:/

Pieszczoszka - a widzisz:) teraz jej nie rozpuść ciągłym noszeniem na rękach;p

reklama
Ja jeszcze mam jedno pytanie o tego paciorkowca - miałam w 25 tyg ciąży robiony wymaz z pochwy (badanie bakter.) i wyszło :
W warunkach tlenowych potogennej flory bakteryjnej i grzybów drożdżopodobnych nie wyhodowano.
Wyhodowano - Lactobacillus spp. liczne kolonie.

Czy to jest badanie na paciorkowca??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry