Flaurka widać nasze organizmy już trenują niespanie po nocach
HEHE ja dziękuję za takie treningi

przesypiać 4h dziennie... a później już w ogóle
Hmmm smakowe, no to prawda że zwierzakowe samice zjadają swoje łożyska, bo to daje dodatkowa porcję hormonów uaktywniających laktację, ale zazwyczaj jest to też jeden z ostatnich pożywniejszych posiłków owego zwierzaka, który musi nabrać sił... A my raczej nie musimy się TAK dokarmiać bo raczej mamy lodówki w domy choćby z minimalnym stałym dostępem do jedzenia... Eh... no ale każdy lubi co innego

na zdrowie tym panią z telewizji
My juz w domku

Laurunia zjadła i wierci sie teraz w lozeczku he
mam pytanie: czy kazdemu przy wypisie zlecaja za miesiac badanie u okulisty?
Dziewczyno uskuteczniaj bez krępacji

a sperma jest doskonałym źródłem prostaglandyn, które powodują dojrzewanie szyjki macicy

więc sama natura
Ja dopiero weszłam na kompa

o 5.00 odprawiłam Chłopa na pociąg do Krakowa... i poszłam dalej spać. Katar mam trochę mniejszy, ale dalej mi się daje we znaki po nocach i spać nie mogę.
Dziś trochę pospacerowałam bo ładnie na dworze a ja od dwóch dni leżałam i się kurowałam....
Kupiłam parę drobiazgów do domu i obcinaczki i szczotkę dla małego bo tego nie miałam....
Teraz robię pranie pieluch tetrowych i ciuszków które jeszcze mi dowiozła kuzynka. Jak ciacho przyjedzie będzie to prasować

ja się nie podejmuje ;p
Zaraz zabieram się za sprzątanie bo mam do obrobienia 2 regały owadów i gadów, a prócz tego jeszcze kurze i podłoga...
Pieszczotka super że już w komplecie w domku

Carmella a młody niech ciąga cyca ile wlezie
&&&&&&&&&&&&&&& za potrzebujące
A dla mnie proszę kopa w tyłek żebym się do roboty zabrała w końcu

PP
Pozdrówka :***