reklama

Maj 2012

Dobrze że moja gin pamięta o wszystkich badaniach i skrupulatnie mi je zleca. Upominajcie sie dziewczyny, niech Wam zlecaja. Mnie też zastanawiała Agasim, ale wolałam głośno sie nie zastanawiać. Myślę, ze wszystko będzie ok i bedzie zadowolona z dokładnych badań.

reklama
bryy
matko i córko i niewiem co jeszcze przestancie tyle pisac dajcie nadrobic:))

u nas noc w miare troche skurczyków ale szło przezyc siku tylko o 5 no i o 1 jak szłam spac ehe
pogoda do bani normalnie jesien jade sobie dzis do mamy troche sie pobyczyc i troche spraw musze załatwic i to przy okazji

widze ze szpitalny sie nie swieci to dobrze hehehehehe
za nasze maluszki&&&&&

PAULA HEHEHEHEH wiem ze łatwo sie mi smiac ale przeciez to twoja tesciowa zapomniałas ehhehehe moze uda ci sie go wymienic a napisz co D na to :))

reszcie napisze pózniej bo musze sie czesac i smyram do mamy a tyle naskrobałyscie ze ninadazam czytac

SUSE &&&&&&&&&&&&&&

suse &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za was.
a ja czuje sie fatalnie ale w sumie od kilku dni moje samopoczucie sie nie zmienia wiece to nic nowego.
nie mam na nic sily , najchetniej zakopala bym sie pod koldre i tam juz zostala ale niestety tak sie nie da.

Czesć dziewczyny późno poszłam wczoraj spać i późno wstałam.I dziwne ani razu na siusiu nie musiałam wstać.Ja wcale żadnych wyników nie mam wszystko jest u ginki w kartotece.Jak nawet zapytałam o to czy je dostanę powiedzieli mi,że wszystkie wyniki sa na bierząco wpisywane w kartę ciąży.Poza tym słoneczko świeci i za mamy i za dzieci &&.

witam:-)

Dołączam do niewyspanych:no: 4.20 zegar wskazywał a ja zasnąć nie mogłam, co chwilę biegałam sikać, masakra jakaś a Lenka przed 8:00 już na nogach przyszła do nas z kredkami i blokiem by jej ciuciu i Peppę malować:-D Dobrze, że malowaniem zajął się M. to pospałam do 9:30 ale i tak mnie oczy pieką.

suse - myślimy o Was i zaciskamy kciuki!

Pieszczoszko - myśl pozytywnie, wyniki Laury będą dobre, nie mogą być inne! Zobacz, ile ciotek kciuki zaciska:-)

Mój dzieć w klubie, mamę na zakupy wysłałam i jak wróci to się za gotowanie biorę a później idziemy z M. na spacer. Dzisiaj po północy będę miała już zielone światło od M. do porodu, bo od 21.04 byk obowiązuje;-)

Przed chwilą kurier przywiózł sterylizator i karuzelkę, lecę odpakowywać:-)

suse &&&&
suzi
Ali prawdziwy słodziak
paula brak słow z tym wózkiem
co infekcji i świądu to lepiej szybko umawiać się do lekarza
wiolka dołączam sie do twojej niedoli;-) ale mogę sobie pomażyć przy mojej dwójce
pieszczoszka zdrówka dla Lauruni skop tyłki pigułom od ciotek majówek

kurde musze zebrać siłe na posprzątanie chaty:tak:

Witam majoweczki
ja dzis wyjatkowo sie wyspalam
:-D

suse Ciekawe jak tam sie akcja u Ciebie dzis rozwinie trzymam &&&&&&&&&&&
Pieszczoszka dla was &&&&&&&&& zabieraj dzis Laurke do domu
yes2.gif
biggrin.gif
oby wyniki byly dobre!!!

fiore jak Leo? oby dzis byl i dla was szczesliwy dzien!!!
yes2.gif
biggrin.gif

Carmella a u was kiedy nadzieja na wyjscie?
biggrin.gif

no za Alanka tez &&&&

I za wszystkie potrzebujace i wizytujace &&&&&&

u mnie noc dziś fatalnie najgorsza w całej ciąży...:no: męczyłam się niesamowicie brzuch co chwile twardy bolący przy przekręcaniu na drugi bok normalnie masakra czułam się jak bym 20kg musiała przerzucić:angry: a do tego mały głową napierał na kanał a resztę brzucha bombardował takimi seriami że myślałam że zaraz sam wyjdzie cc na żywca.... i jak by tego było mało to co chwila miałam wybuchy gorąca nie mam pojęcia czemu wszystko się tak wczoraj skumulowało:no: przez to wszystko doszedł jeszcze stres żeby w razie co łóżka wodami nie zalać:-(
u mnie w ogóle nie sprawdza się teoria że ciężarna powinna dużo leżeć i odpoczywać bo ja właśnie wtedy się najgorzej czuję, jak latam sprzątam itd to wszystko jest ok.
dobra zmykam na zakupy potem was doczytam.
&&&&&&&&&& za wszystkie potrzebujące!

reklama
Nie wytrzymam:szok::szok::no::no:na TVN Style reklamowali program, az mi sie niedobrze zrobilo:wściekła/y:o tym jak kobiety zjadaja wlasne łożyska:szok::szok:albo pieczone w piekarniku albo w postaci koktajlu:szok::szok:bo niby samice zjadaja:wściekła/y:i jakies takie warkoczyki robili z pepowiny:wściekła/y:swiat stanal na glowie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry