reklama

Maj 2012

reklama
No bo ten świat teraz taki zwierzęta są traktowane jak ludzie ,a z ludzi zwierzęta na siłę chcą zrobić.Że kotka czy suka zjada łożyska to normalne ale kobieta to już prawie kanibalizm.

Nie no niestety najlepsze kosmetyki sa właśnie z łożysk i to od bardzo bardzo dawna.Ale co innego to przerobić ,a co innego jak zwierzę na żywca zjeść i jeszcze to publicznie pokazywać.No pieszczoszka ,a nie mówiłam.Teraz Laurunia będzie z wami w domciu.

Ostatnia edycja:
reklama
wszystko zależy od lekarza. Tutaj w UK np robią tylko 2 usg ok 12 i 20 tc natomiast od 28tc mierzy mi brzuch-z góry na dół,tygodnie ciąży powinny odpowiadać cm i u mnie jest 4cm za mało,wyszło to juz 3 tyg temu ale wtedy mnie tylko poinformowała,że dziecię może jest za małe ale bez paniki kazała poczekać te 3 tyg,ostanio znów 4 cm za mały brzuchol i mnie wysłała na dodatkowe usg-mam za tydz w czwartek. Ale bez paniki,ot po prostu zwykłe sprawdzenie (choć nie ukrywam,że ja troszkę się martwię).

pieszczoszka trzymam kciuki aby wyniki Laury były dobre i aby wszyła juz dziś do domku.
teraz beda wchodzic 3 usg w ciazy, tak mi ostatnio babka mowila ktora robila juz 3 usg

Witam!
ja juz po zakupach i zaraz pranie bede wieszac, tak pozatym to zaczelam skakac na pilke ehh jaka to ulga jest wtedy jak pipa nie boli hehe oby jeszcze z tydzien wytrzymac do maja i rodzic bo juz sily brak :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry