justynamika84
Fanka BB :)
Witajcie poweekendowe:-) Ufff doczytałam Was chociaż łatwo nie było:-) Nam weekend minął ok, byliśmy na wsi dotleniłam się za wszystkie czasy i nie powiem ale fajnie mi się spało po takiej ilości świeżego powietrza:-) Trochę się nachodziłam i nasprzątałam na wsi i efekt był taki, że trochę mnie takie jakby skurcze zaczęły łapać i byłam trochę przerażona że jestem 80 km od Łodzi i jakby się miało zacząć to by był problem:-) ale na szczęście minęło więc to chyba się przepowiadające zaczynają:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki&&&&&&&&&
Carmella za Marcelka kciuki zaciśnięyte, lepiej kilka dni dłużej w szpitalu i mieć pewność że jest wszystko ok:-) Obydwoje jesteście silni więc dacie radę i już niedługo będziecie mieli swój mały skarb w domu:-)
As również kciuki zaciśnięte mocno za Ciebie i Karolinkę, będzie dobrze MUSI:-)
Miłego i spokojnego dnia a dla tych które już chcą jechać na porodówkę zielone światło:-)
Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki&&&&&&&&&
Carmella za Marcelka kciuki zaciśnięyte, lepiej kilka dni dłużej w szpitalu i mieć pewność że jest wszystko ok:-) Obydwoje jesteście silni więc dacie radę i już niedługo będziecie mieli swój mały skarb w domu:-)
As również kciuki zaciśnięte mocno za Ciebie i Karolinkę, będzie dobrze MUSI:-)
Miłego i spokojnego dnia a dla tych które już chcą jechać na porodówkę zielone światło:-)