reklama

Maj 2012

reklama
Carmella - Ty teksciaro :-D:-D:-D A tak na serio: moja mama miala podobny przypadek i zglosila sie z nim do zwyklej przychodni internistycznej i ja tam ladnie "doszyli" od reki. Jesli rana u Ciebie w miare swieza to moze warto podjechac na IP ale jesli juz sie jako-tako podgoila to moze i da sie doczekac do jutra, sama musisz ocenic ;-) A poilozna Ci sie faktycznie nalezy bez laski! :-)

As - kciuki mocno zacisniete :-)

pieszczoszka - mam nadzieje, ze pediatra nadwrazliwy i wszystko bedzie dobrze ale lepiej wszystko sprawdzic. &&&&&! za Was :happy2:

natalka - nie katuj tymi lodami, bo mi sie tez ich straaaaasznie chce :-p Polozna nas "rozgrzeszyla" z lodow, bo podobno dzialaja "uspokajajaco" na ciezarne, czyli w sumie dobrze nam sie przysluguja :-D

Carmella poproś jak będziesz w szpitalu o nr albo poszukaj w necie położnych, one właśnie mają w obowiązku sprawdzać krocze. W ZG jest kilka takich punktów położnych: na Zamenhofa (ja tam mam wybraną), w Aldemedzie są dwie panie, na Skarbowej/Chopina (nie pamiętam przy której ulicy stoi budynek) są 4 panie... wszystko w necie jest podane, a jak nie ma to podejdź do przychodni

Dziewczyny moge do szpitala dla malucha spakowac body z dlugim i spodenki/polspiochy? czy same body i pajace? malo mam pajacow bo nie lubie i sama nie wiem... w sumie chyba nikogo to nie powinno obchodzic?

Tak kugela ja sie odrazu po tych lodach uspokoiłam :-):-):-D czyli mozna śmiało jesc :-)

carmella czasami w szpitalu sami przesylaja dokumenty do danej przychodni gdzie chcesz zapisac dziecko a jak nie to sama sie zglos jak dziewczyny pisza i przyjdzie :tak:

reklama
Carmella - Ty teksciaro :-D:-D:-D A tak na serio: moja mama miala podobny przypadek i zglosila sie z nim do zwyklej przychodni internistycznej i ja tam ladnie "doszyli" od reki. Jesli rana u Ciebie w miare swieza to moze warto podjechac na IP ale jesli juz sie jako-tako podgoila to moze i da sie doczekac do jutra, sama musisz ocenic ;-) A poilozna Ci sie faktycznie nalezy bez laski! :-)

to jest zagojone... moze jeszcze kilka dni poczekam, moze sie samo zagoi, jak bedzie gorzej to lekarz

dzieki za rady:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry